Yankees vierii Raysin ohi ja katkaisi kahden pelin luiston

New York Yankeesin hyökkäys heräsi eloon lauantai-iltapäivänä Yankee Stadiumilla, kun he ottivat kaivattua 10-3-voittoa Tampa Bay Raysista.

New York pelasi swingissä Raysin aloittavaa syöttäjä Corey Kluberia vastaan, kun he tekivät kuusi 10 juoksustaan ​​ensimmäisessä erässä seitsemän peräkkäisen singlen ansiosta. Gleyber Torresilla, Oswaldo Cabreralla, Miguel Andújarilla ja Aaron Judgella oli kaikilla RBI-singlet. Kyle Higashioka ajoi juoksussa maastossa.

Josh Donaldson palasi isyyslistalta ja aloitti 13. kotijuoksunsa oikean kentän seinän yli toisen erän alaosassa ja lisäsi johtoaan 7-0.

Wander Franco laittoi Tampa Bayn laudalle kolmannen kärkeen juoksupisteisellä singlellä.

Yankees lisäsi vielä kaksi juoksua seitsemännen lopussa. Donaldson teki maalin villillä kentällä, ja Isiah Kiner-Falefa päätti juoksun RBI-singletillä.

Rays vastasi seuraavan puoliajan pelivuorossa kahdella juoksulla Harold Ramirezin kaksikertaisella singlellä, katkaisen Yankeesin johdon lukemiin 8-3. Kehyksen alaosassa Giancarlo Stanton murskasi yhden irti vasemman kentän virhepaalusta 25. kotiottelunsa päättämiseksi.

Seitsemällä Yankeesin avauskokoonpanon yhdeksästä pelaajasta oli useita osumia.

Jameson Taillon aloitti mäellä New Yorkiin ja salli kolme juoksua kuudella osumalla yli 7 1/3 sisävuoro kävellessään yhden ja lyömällä kahdeksan. Oikea laituri parani kaudella 13-4. Lou Trivino ja Jonathan Loáisiga kirjasivat kilpailun kuusi viimeistä ulosottoa.

Yankees yrittää ottaa kaksi kolmesta Raysilta sunnuntaina. Ensimmäinen pitch on asetettu klo 13.40.