Rochesterin alue

Rochester Red Wings edge Syracuse Mets sarjan avaussarjassa

Rochester Red Wings voitti Syracuse Metsin 3-2 sarjan avausottelussa tiistai-iltana NBT Bank Stadiumilla. Tommy Romero aloitti Rochesteriin ja heitti kolme sulkuvuoroa. Harol González sai pallon Syracuselle ja luovutti parin juoksuja 5 1/3 sisävuoron aikana. Red Wings avasi maalin… LisääRochester Red Wings edge Syracuse Mets sarjan avauspelissä
Rochester Red Wings päihittää Syracuse Metsin huippupisteissä

Rochester Red Wings voitti Syracuse Metsin 15-8 keskiviikkoiltana NBT Bank Stadiumilla. Voiton myötä Rochester on ottanut tämän kuuden pelin sarjan kaksi ensimmäistä peliä. Red Wingsin hyökkäystä johti Jake Alu, joka laukoi kahdesti ja sai viisi RBI:tä. Lucius Fox näytteli myös suuren roolin, kun hän… Lisää Rochester Red Wings ohitti Syracuse Metsin korkean maalinteossa
Jake Alun grand slam nostaa Rochester Red Wingsin Lehigh Valleyn ohi

Jake Alun grand slam nosti Rochester Red Wingsin Lehigh Valley IronPigsin ohi sarjan avauksessa tiistai-iltana Frontier Fieldissä. Alun kolmannen erän grand slam päätti viiden erän kolmannen erän. Se oli hänelle kauden yhdeksäs kotijuoksu ja viides kuudessa viimeisessä pelissä. Taylor Gushue avasi maalin… LisääJake Alun grand slam nostaa Rochester Red Wingsin Lehigh Valleyn ohi
Rochester Red Wings risteily Lehigh Valleyn ohi

Rochester Red Wings risteily Lehigh Valley IronPigsin ohi 10-3 keskiviikkona iltapäivällä Frontier Fieldissä. Rochester joutui 3-1:een kahden sisävuoron jälkeen, mutta hyökkäsi takaisin seitsemällä vastaamattomalla juoksulla varmistaakseen kolmannen peräkkäisen voittonsa. Daniel Johnson johti Red Wingsin hyökkäystä kahdella osumalla ja neljällä RBI:llä, mukaan lukien hänen neljäs kotijuoksunsa… MoreRochester Red Wingsin risteilyllä Lehigh Valleyn ohi
Rochester Red Wings voittaa Lehigh Valleyn viidennen peräkkäisen voiton

Rochester Red Wings pidensi voittosarjaansa viiteen peliin voittamalla Lehigh Valley IronPigsin 5-1 perjantai-iltana Frontier Fieldissä. Washington Nationalsin vasenkätinen MacKenzie Gore aloitti toisen kuntoutuskäynnin Rochesterissa ja heitti 2 2/3 sulkuvuoroa. Tony Romero seurasi helpotuksesta ja salli juosta yli 5… Lisää Rochester Red Wings ylitti Lehigh Valleyn viidennellä peräkkäisellä voitolla
RG&E- ja NYSEG-koronnostoehdotuksia koskevat julkiset kuulemiset ovat käynnissä

RG&E:n ja NYSEG:n koronnostoehdotuksia koskevat julkiset kuulemiset alkoivat torstaina 16. syyskuuta. Asiakkaiden on maksettava huomattavasti enemmän kuukausilaskuistaan, jos New Yorkin osavaltion julkishallinnon ministeriö (DPS) hyväksyy koronkorotuksen. RG&E:n ja NYSEG:n presidentti sanovat, että koronnostot ovat välttämättömiä ikääntyvän infrastruktuurin ylläpitämiseksi, päivitä… Lisää Julkiset kuulemiset ehdotetuista RG&E:n ja NYSEGin koronnostoista ovat käynnissä
Rochester Red Wings puhaltaa myöhään johtoon tappiossa Lehigh Valleylle

Rochester Red Wingsin viiden ottelun voittoputki katkesi, kun hän hävisi Lehigh Valley IronPigsille 4-3 lauantai-iltana Frontier Fieldissä. Rochester johti 3-1 ja pääsi kahdeksannen sijan kärkeen, kun Lehigh Valley teki kolme juoksua päästäkseen johtoon, eikä katsonut taakseen, kun he pitivät kiinni... Lisää Rochester Red Wings löi myöhäisen johdon tappiossa Lehigh Valleylle
Rochester Red Wings kärsi tappion Buffalolle

Rochester Red Wings hävisi 10-2 Buffalo Bisonsille torstai-iltana Sahlen Fieldillä. Tappion myötä Buffalo on voittanut kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelusta tässä kuuden ottelun sarjassa. Rochesterilla oli vaikeuksia synnyttää hyökkäystä, sillä heillä oli vain neljä osumaa, ja molemmat juoksut olivat kuudennen kärjessä… LisääRochester Red Wings kärsii Buffalolle blowout-tappion
Logan Verrett loistaa Rochester Red Wingsin jopa sarjana Buffalossa

Logan Verrett heitti kuusi vuoroparia yhden juoksun palloa johtaakseen Rochester Red Wingsin 5-2-voittoon Buffalo Bisonsista perjantai-iltana Sahlen Fieldillä. Voiton myötä kuuden pelin sarjassa on jopa kaksi peliä. Rochester hyppäsi varhaisessa 1-0-johtoon toisen erän huipulla… LisääLogan Verrett loistaa Rochester Red Wingsin tasaisen sarjan Buffalossa
Rochester Red Wings kokoontui myöhään voittaakseen Buffalon

Rochester Red Wings voitti Buffalo Bisonsin 7-4 lauantai-iltapäivänä Sahlen Fieldillä. Rochester jäi 4-3 perässä kahdeksannen pelivuoron yläosassa, kun Nick Banks poltti pelin sitovan RBi-singlen. Jack Dunn seurasi sitä välittömästi kahden juoksun maasäännön tuplauksella, jolloin Red Wings siirtyi 6-4-johtoon. Rochester luovi… LisääRochester Red Wings kokoontui myöhässä voittaakseen Buffalon
Amerks putoaa Marliesille 3-1

Rochester Americans kaatui Toronto Marliesille 3-1 lauantai-iltana Coca-Cola Coliseumilla ja jakoi kahden ottelun erän. Rochester hyppäsi ensimmäisellä jaksolla 1-0-johtoon, mutta Toronto teki kolmannessa erässä kolme ilman vastausta maalia varmistaakseen voiton. Lukas Rousek teki Amerksille ainoan maalin,… LisääAmerks putoaa Marliesille, 3-1
Amerks palasi voittaen Rocketin 5-1

Rochester Americans toipui perjantain tappiosta voittamalla 5-1 Laval Rocketin lauantai-iltapäivänä Place Bell Arenalla. Voiton myötä Amerks parani kauden lukemiin 4-3-0. Laval teki pelin ensimmäisen maalin ensimmäisen erän alussa, mutta Rochester vastasi kolmella maalilla… MoreAmerks palasi voittaen Rocketin 5-1.
Amerks putoaa Monstersille OT:ssa, 6-5

Rochester Americans luovutti myöhään kolmannen erän johdosta ja putosi Cleveland Monstersille, 6-5, jatkoajalla perjantai-iltana Blue Cross Arenalla. Tappion myötä Amerks putosi kaudella 7-4-1-0. Rochester johti 5-4, kun peliaikaa oli jäljellä hieman yli minuutti, kun Cleveland tasoitti ottelun ja lähetti sen… LisääAmerks putoaa Monstersille OT:ssa, 6-5
Frontier Field ei enää: Innovative Data Processing Solutions, Monroe County teki nimeämissopimuksen Rochester Red Wingsin kodista

Frontier Field on virallisesti 'Innovative Field'. Innovative Data Processing Solutions, Henriettassa toimiva pilvipalveluyritys, ottaa nimeämisoikeudet välittömästi. Monroen piirikunnan johtaja Adam Bello ilmoitti asiasta yhdessä innovatiivisten virkamiesten kanssa lehdistötilaisuudessa tiistaina. Countyn ja Innovativen välinen sopimus tarkoittaa, että ne ottavat… MoreFrontier Field ei enää: Innovative Data Processing Solutions, Monroe County sopivat Rochester Red Wingsin kodin nimeämisestä
Sabres kutsuu Amerksista hyökkääjät Anders Björkin ja Riley Sheahanin

Buffalo Sabres on kutsunut hyökkääjät Anders Björkin ja Riley Sheahanin Rochester Americansista ennen tiistain KeyBank Centerissä pelattavaa Vancouver Canucksia vastaan. Bjork on kerännyt kuusi pistettä (kolme maalia, kolme syöttöä) 11 pelissä sen jälkeen, kun hänet siirrettiin Rochesteriin 18. lokakuuta. Sheahan aloitti kauden loukkaantuneena reservissä ja oli… Lue lisää »Sabres kutsuu Amerksista hyökkääjät Anders Björkin, Riley Sheahanin
Amerks kaatoi Rocketin 8-1

Rochester Americans avasi kahden ottelun erän Laval Rocketilla perjantai-iltana Place Bell Arenalla, eikä se mennyt vieraille hyvin, koska he putosivat 8-1. Tappion myötä Amerks putosi kaudella 3-3-0. Brandon Biro teki kauden toisen maalinsa toisella jaksolla,… MoreAmerks kaatoi Rocketin 8-1