Syracuse Mets putoaa kolmannen peräkkäin 12-1 tappiolla Buffalolle

Syracuse Mets pudotti kolmannen peräkkäisen pelinsä Buffalo Bisonsia vastaan ​​ja putosi 12-1 perjantai-iltana NBT Bank Stadiumilla. Voiton myötä Buffalo parantui lukemiin 7-1 The Triple-A Final Strechissä, kun taas Syracuse putoaa lukemiin 3-5.

Buffalo (78-47) löi ensimmäisenä ensimmäisen erän huipulla. Mallex Smith työskenteli etukävelyllä, ja sitten Otto Lopez lensi ulos. Kun Kevin Smith löi, Gregory Polanco osui single-out-singlein siirtääkseen Smithin kolmanteen tukikohtaan. Tyler White osui sitten yhden juoksun singlen ja teki Smithin, jolloin Bisons johti 1-0-johtoon.

Buffalo lisäsi johtoaan kolmannen erän huipulla, kun Mallex Smith löi kotijuoksun ja teki tasolle 2-0 Bisons.

omenasiideri etikan virtsatesti

Neljännen huipulla Cullen Large työskenteli Buffalon johdossa. Christian Colónin ilmestymisen jälkeen Juan Graterol sinkkuutui. Logan Warmoth seurasi kävellen ladatakseen tukikohdat. Sitten Smith toimitti jälleen, tällä kertaa kahden sarjan singlellä, joka lisäsi Bisons-johtoa 4-0. Seuraavaksi Lopez iski uhrauskärpäsen tuodakseen Warmothin kotiin ja tehdäkseen lukemin 5-0.

kuinka saada youtube-videosi leviämään

Buffalo lisäsi vielä kolme juoksua viidennessä erässä, alkaen Polancon johtosarjan yksin kotijuoksusta ja nousi 6-0. Kun White oli maadoitettu, Largeen osui Syracusen aloitussyöttäjä Zack Godley. Sitten Godley iski myös Colónin lyönnillä asettaakseen juoksijat ensimmäiselle ja toiselle alustalle. Tom Hackimer tuli sitten Syracuse härkäkarjasta Godleyn tilalle. Hackimer käveli Graterolia lataamaan tukikohdat yhdellä ulos. Seuraavaksi Warmoth löi kaksikertaisen singlen, jolloin se teki 8-0 Bisons.

Buffalo suoritti jälleen kolmion juoksuja, tällä kertaa kahdeksantena. Smith veti johdon, ja sitten Polanco osui kenttäpelaajan valintaan, kun Smith jäi eläkkeelle toisesta tukikohdasta. Valkoinen seurasi kävelyllä laittaakseen juoksijat ensimmäiseksi ja toiseksi. Knightin lentämisen jälkeen Colón teki yhden juoksun tuplauksen maalintekoon Polanco ja lisäsi johtoa lukemiin 9-0. Seuraavaksi Graterol osui kahden juoksun singlellä venyttääkseen johdon lukemiin 11-0.

Syracuse (50-74-1) pääsi vihdoin pöydälle kahdeksasosan lopussa. Khalil Lee ja Brandon Drury johtivat molemmat pelivuoron kaksinpelillä. Cheslor Cuthbert lensi sitten oikealle kentälle, jolloin Lee pääsi kolmanneksi. David Thompson seurasi ja löi ponnahduspotkun matalalle keskikentälle, jossa Buffalon toinen pelaaja Nash Knight perääntyi eikä saanut kiinni, kun pallo putosi, ja Lee tuli kotiin tekemään maalin ja teki 11-1 Buffalon ollessa edelleen edessä. Drury pudotettiin pelin toiseksi kenttäpelaajan valinnan vuoksi.

Yhdeksännen kärjessä Lopez osui single-out-singlen, ja sitten Smith käveli. Polanco teki yhden maalin Lopezin ja venytti Buffalon johdon yhdestätoista, 12-1.

Mets and Bisons palaa NBT Bank Stadiumille lauantaina sarjan neljänteen ja kauden 2021 toiseksi viimeiseen otteluun. Syracuse oikeakätinen Vance Worley kohtaa Buffalon etelätassun Zach Loguen. Ensimmäinen esitys on kello 18.35.