SWEETNESS: Syracuse voitti Sweet 16:n voitolla 75-72 West Virginiasta (koko kattavuus)

Syracuse Orange vietti viimeiset kaksi minuuttia odottaen uloshengitystä ennen kuin voitti 75-72 West Virginia Mountaineersin NCAA-turnauksen toisella kierroksella.

Syracuse johti 70-59, kun peliä oli jäljellä kaksi minuuttia, mutta tilanne kiristyi viimeisillä minuuteilla.

Mountaineers voitti Syracusen 9-2 seuraavan minuutin ja 20 sekunnin aikana.

Emmitt Matthews palautti hyökkäyksen ja katkaisi SU:n marginaalin tasolle 72-68, kun aikaa oli jäljellä 40 sekuntia.

Syracusalla oli vaikeuksia syöttää palloa Länsi-Virginian täyskentän puristimeen. Orange käytti viimeisen aikakatkaisunsa 32 sekuntia jäljellä.

Buddy Boeheim täytti Orangen johdon takaisin 74-68 vapaaheitolla, kun aikaa oli jäljellä 21 sekuntia.

Mutta Joe Girard ohitti ykköskilpailun etupään muutamaa sekuntia myöhemmin. Länsi-Virginia teki maalin, kun aikaa oli jäljellä 4,3 sekuntia ja kavensi eron lukemiin 74-72.

Syracuse kamppaili jälleen kerran saadakseen pallon sisään. Quincy Guerrier sai pallon länsivirginialaisen pelaajan jalalta ulos kentältä.

youtube-video ei näytä kromia

Sitten Boeheim iski vielä yhden vapaaheiton 2,2 sekuntia jäljellä 75-72 johtoon.

Boeheim teki 25 pistettä. Hän heitti kuusi kolmipistettä. Hänen suorituskykynsä tuli kaksi päivää sen jälkeen, kun hän teki 30 pistettä SU:n ensimmäisen kierroksen voitossa San Diego Statesta.

11-siemeninen Orange etenee nyt Sweet 16:een, jossa se kohtaa joko Houstonin tai Rutgersin.

PELIN KERTAUSLINKIT:

PELIN KOHOKOHDAT:

PUOLI:

PELIN ESIKATSAUS:

dan ja shay konsertit 2017

Orange odottaa etenevän Sweet Sixteeniin sunnuntaina, kun se kohtaa kolmanneksi sijoitetun West Virginian 2021 NCAA:n miesten koripalloturnauksen toisella kierroksella. Vinkki Bankers Life Fieldhousesta on suunniteltu klo 17.15.

11. sijalla oleva Orange voitti ensimmäisen kierroksen San Diego Statea vastaan ​​perjantai-iltana 30 pisteen jälkeen Buddy Boeheimista. Fayettevillen N.Y:n syntyperäisen pistemäärä oli suurin Syracuse-pelaajan turnausottelussa sitten vuoden 2010, jolloin Wes Johnson keräsi 31 pistettä toisen kierroksen voittoottelussa Gonzagaa vastaan.

Ensimmäisen kierroksen kilpailussaan perjantaina Länsi-Virginia voitti Morehead Staten 84-67 30 pisteen jälkeen toisen vuoden vartija Deuce McBrideltä. Vuorikiipeilijät osallistuvat kilpailuun maan 13. sijalla kokonaisennätyksellä 19-9.

Syracuse on kaikkien aikojen sarjassa 34-16 Länsi-Virginia vastaan ​​ja on voittanut viisi viimeistä kilpailua Mountaineersia vastaan. Joukkueet olivat aiemmin konferenssikavereita BIG EAST:ssä vuosina 1995-2012 ja tapasivat kahdesti Madison Square Gardenissa BIG EAST -turnauksessa, ja Orange voitti molemmissa kilpailuissa.

Ottelu on toinen NCAA-turnauksen historiassa, jossa kahdella osallistuvalla valmentajalla on kumpikin 900 uran voittoa. Ensimmäinen tapaus tapahtui vuonna 2018, kun Jim Boeheim ja Syracuse kohtasivat Mike Krzyzewskin Dukea vastaan ​​Sweet Sixteen -sarjassa.

Kuudessa Syracuse-West Virginia -pelissä, joissa Boeheim ja Huggins miehittivät sivurajoja, Orangella on 5-1-etu.