Rochester Red Wingsin pudotussarjan finaali Buffalossa

Jake Noll osui kauden 11. kotijuoksunsa, mutta Buffalo voitti Rochesterin 7-1 sarjan finaalissa sunnuntai-iltapäivällä Sahlen Fieldillä.

Bisons teki kolme juoksua Luis Reyesin 3. pelivuorossa (0-2), käyttämällä kolmea sinkkua, kävelyä ja osumaa. Reyes pomppi takaisin neljäntenä, lyömällä sivulta 10 kentällä ja lyömällä sitten kaksi ensimmäistä lyöntiä viidentenä. Kellin Deglan veti kävellä tukikohdat ladattuina 5:n alareunaan ja lisäsi Buffalon johtoa 4-0.

detox weed 2 päivässä

Bisons-käynnistin Casey Lawrence kohtasi vain yhden lyönnin yli minimin 6,0 maalinteon vuoroparin aikana. Hän salli kaksi singleä – yhden Derek Dietrichille kolmannessa ja yhden Ali Castillolle kuudennessa – mutta Dietrich pyyhittiin pois kaksoispelissä.

Nollin kotiottelu pelasi 7. erässä Toronton harjoittelija Tim Mayzaa vastaan. Kotijuoksu oli Wingsin viimeinen osuma pelissä.

Red Wings (34-51) toi tasapelin 8. pelivuorossa kahden kävelyn jälkeen, mutta Blake Swihart tyrmäsi kehyksen loppuun. Buffalo teki kolme maalia 8. erän alimmalla puoliskolla, kun Kevin Smith tuplasi kahdella juoksulla ja teki myöhemmin maalin Tyler White -singletillä, mikä katkaisi maalin 7-1.

Red Wings on poissa maanantaina ennen kuin avaa kuusipäiväisen seitsemän ottelun kotitilan tiistaina Lehigh Valley IronPigsiä vastaan.