Rochester Red Wings hävisi toisena yönä peräkkäin

Red Wings hävisi 8-7 toisena peräkkäisenä yönä keskiviikkona Coca-Cola Parkin Lehigh Valley IronPigsille Allentownissa, PA.

Ottelun ollessa 7-7, Wingsin helpottaja Joan Baez avasi villin kentän, joka antoi Josh Stephenin kiipeillä kotiin voittona. Stephen johti pelivuoron pois kävelemällä, siirtyi toiseksi hyllyllä ja kolmanneksi Baezin ensimmäisellä villillä pelivuorolla.

Red Wings (0-2) putosi 4-0 jälkeen kolmen vuoroparin jälkeen, mutta taisteli takaisin saadakseen pelin hallintaan myöhään.

Paljon mainostettu potentiaalinen Carter Kieboomin ensimmäinen osuma Red Wingina oli kahden juoksun tuplaus neljännessä, mikä puolitti vajeen.

Pelivuoro myöhemmin RBI-tupla Welington Castillosta ja Rafael Bautista laittoi Wingsin 5-4-johtoon.

Kun Lehigh Valley tasoitti pelin viidennen erän lopussa, Wings siirtyi takaisin Yasmany Tomasin kauden ensimmäisellä kotijuoksulla. Oikean kentän seinän yli juuri hiipinyt kaksinkertainen, kahden juoksun kotiottelu nosti Wingsin 7-5-etuun.

Se pysyi sellaisena kahdeksanteen asti, jolloin Pigs järjesti kaksinkertaisen rallin Wings-keventäjän Kyle McGowinin kanssa tasoittaakseen pelin 7-7. McGowin valittiin juuri Washingtonista aiemmin päivällä.

Tomas, 2-5 kahdella juoksulla ja kahdella RBI:llä, oli ainoa Wingsin lyöjä, jolla oli useita osumia keskiviikkona.

Rochester oli vain 3-13 juoksijoilla maalinteossa ja karkasi 10 miestä tukikohtaan.

Wings etsii kauden ensimmäistä voittoaan torstai-iltana, kun he lähettävät etelätassun Ben Braymerin kukkulalle klo 19.05.

WINGS-ASIAT: Rochesterin kauden kaksi ensimmäistä peliä ovat kestäneet yhteensä 7 tuntia ja 35 minuuttia.