McCulley putoaa 14, kun Herons putoaa Blue Devilsille lukemin 61-56

William Smith Collegen koripallojoukkue putosi 61-56-trillerissä Fredonialle tänä iltana avatakseen 58 Main Classicin Jim and John Vlogianitis Gymnasiumissa SUNY Brockportin kampuksella. Herons putoaa kaudella 0-2, kun taas Blue Devils 3-0.

Senior johti William Smithiä 18 pisteellä ja 14 levypallolla kauden ensimmäisellä tuplatuplallaan. Jarvis lisäsi tappioon kaksi syöttöä, kaksi syöttöä ja yhden blokin. Ensimmäinen vuosi pudotti uransa huipulla 14 pistettä ja pommitti 62,5 % pohjasta toisessa kollegiaalinäytöksessään.

MITEN SE TAPAHTUI

• Fredonia tuli tuleen ja meni varhain 13-3 johtoon, ennen kuin seniori muunsi vapaaheiton ja sen jälkeen syvähypyn kavensi alijäämän seitsemään.
  • Avausneljänneksen kolmella viimeisellä minuutilla William Smith juoksi 8-2-sarjaan tuodakseen Heronsin neljän päähän toiselle neljännekselle.
  • Herons ja Blue Devils vaihtoivat pisteitä toisen neljänneksen alussa, kunnes William Smith nappasi kuuman käden, kun puoliaikaa oli jäljellä alle kolme minuuttia. ja  yhdistettiin seitsemän pistettä peräkkäin saadakseen ensimmäisen johtonsa ottelun puoliväliin mennessä.
  • avasi toisen puoliajan layupilla rakentaakseen Heronsin johtoon, ennen kuin Fredonia vastasi juoksulla nappatakseen johdon takaisin. Ensimmäinen vuosi upposi syvän kolmen osoittimen ja tasoitti pelin 36–36:een.
  • Blue Devils löysi terävän laukauksen Kyla Smithiltä saadakseen vauhtia kolmannen erän lopulla pelin ollessa vielä molempien osapuolten ulottuvilla.
  • Fredonia rakensi vauhtia neljännessä erässä ja avasi viimeisen neljänneksen 9-5 juoksulla vahvan vapaaheiton laukauksen takana.
  • William Smith taisteli takaisin 6-0-juoksulla Jarvisin ja McCulleyn pisteiden takana nappatakseen yhden pisteen johdon neljän minuutin jälkeen.
  • Molempien osapuolten voimakkaiden puolustusesitysten jälkeen Blue Devils huomasi myöhäisen vauhdin 8-0-juoksun päättäen kilpailun kärjessä.