Amerksin paras raketti jatkoajan trillerissä, joka täydentää viikonloppuna

Villi edestakaisin ottelu, jossa tehtiin yhteensä kuusi maalia kolmannella jaksolla, päättyi Oskari Laaksonen voittamiseen, kun jatkoajalla oli 1:13 jäljellä ja katkaisi Rochester Americansin jännittävän 6-5-voiton (4-2). -0-0) yli Laval Rocketin (4-3-1-0) lauantai-iltapäivänä Place Bellissä. Voiton myötä Amerks viimeisteli kahden ottelun pyyhkäisyn Rocketin yli ja päätti neljän ottelun maantiellä kuusi pistettä mahdollisesta kahdeksasta noustakseen AHL:n pohjoisen divisioonan sijoitukseen.

Voitto, Rochesterin toinen yhtä monessa yössä Lavalia vastaan, parantaa Amerksin kaikkien aikojen 15-3-0-0 Rocketia vastaan, mukaan lukien 9-1-0-0 rajan pohjoispuolella. Amerks on myös voittanut 11 viimeisestä 12 tapaamisesta kaudelta 2017–2018, ja he ovat tehneet vähintään kolme maalia 14:ssä 18 kilpailusta, joihin sisältyy yhdeksän Lavalin 10 tapaamisesta.

Amerksin kapteeni Michael Mersch jatkoi maalisarjaansa neljään peräkkäiseen otteluun ja lisäsi myös kaksi syöttösyöttöä, kun taas Jack Quinn teki neljännen peräkkäisen monipisteyrityksensä maalin ja syöttöpisteen ansiosta, ja hänestä tuli ensimmäinen AHL-pelaaja, joka on saavuttanut 10 pisteen rajan. kausi. Alokas hyökkääjä päätti lokakuun 10 pisteellä (5+5) ja johtaa tällä hetkellä liigaa maalinteossa vain kuudessa pelissä.

JJ Peterka teki myös kaksi syöttöä, mukaan lukien Laaksosen jatkoajan voittajan ensisijainen apulainen, ja Ryan MacInnis teki myös kaksi syöttöä voittoon, hänen ensimmäiseen monipistepeliin 26.2.2020 Cleveland Monstersin jäsenenä. Linus Weissbach teki kampanjan kolmannen merkkinsä, ja Matej Pekar ja Jimmy Schuldt tekivät molemmat kauden ensimmäiset maalinsa.

kun seuraava ärsyke tarkistaa tulossa

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen (2-2-0) tasoitti kauden ennätyksensä, kun hän torjui 33 kertaa pelatessaan vuoden neljännen pelin.

Entinen Amerk Jean-Sebastien Dea (1+1), Ryan Poehling (1+1), Terrance Amorosa (0+2), Alex Belzile (0+2) ja Jesse Ylönen (2+0) tuottivat kaikki pisteparin Lavalille, joka kärsi toisen peräkkäisen kotitappionsa aloitettuaan kauden kotijäällä 3-0-0-0. Michael Pezzetta viimeisteli maalin iltapäivällä, kun hän laski kolmannen pisteensä. Maalivahti Michael McNiven (1-1-1) pelasi kolmannen ottelunsa tällä kaudella ja torjui 20 jatkoajalla.

Nähtyään Rocketin maalin parin 50 sekunnin erolla Ylösestä ja Deasta myöhässä sääntömäärässä pakottaakseen jatkoajan, Amerks aloitti lisäjakson kolmella A-luokan laukauksella, mutta McNiven hylkäsi ne.

IRS lähettää kirjeitä

Peterka oli yksi kolmesta pysäytetyistä luistelijoista Quinn ja Mason Jobstin kanssa, mutta kun lisäkehys saavutti viimeiset 90 sekuntia, alokas hyökkääjä luisteli kiekko alas jään vasempaan reunaan kiinnittäen Rocketin puolustajien huomion. . Kun Peterka saavutti rypyn vasemmalle puolelle, hän löi Laaksosen kohtausympyröiden välissä ja suomalainen puolustaja johdotti kiekon verkkoon hyppäävän McNivenin ohi, jolloin Amerks voitti 6-5.

Kun Amerks johti 1-0-maalin johtoon Quinnin kauden viidennen pelin ansiosta, Laval muutti alijäämän omaksi yhden maalin eduksi, kun he tekivät parin 2:20 erolla toisen jakson puolivälissä. .

Ensimmäisellä rakettimerkillä Xavier Ouellet lähetti poikkijään takaoven passin Poehlingille. Entinen ykköspelaaja osoitti kärsivällisyyttä, kun hän väärensi laukauksen Luukkosen oikealle, ennen kuin syötti suomalaisen verkkovartijan vasemman käden ohi.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin Laval piti Amerksin omalla alueellaan, ennen kuin Ylönen keräsi kiekon vasemmalla ympyrällä ja kutoi tiensä maalipisteiden väliin. Rochesterin luistelijoiden ympäröimänä toisen vuoden hyökkääjä työnsi laukauksen poikittaispuun alle 10:34 merkin kohdalla antaakseen Lavalille ensimmäisen kilpailun johtoasemansa.

Huolimatta siitä, että Amerkit pidettiin yhdellä laukauksella toisen jakson ensimmäisten 11 minuutin aikana, pakotti Lavalin jäätymään ja hyödynsi sitä seuranneessa ottelussa, kun Mersch nappasi löysän kiekon maalilinjan alta ja astui pallon eteen. rypistyä. Kun nelinkertainen 20 maalintekijä kääntyi kohti verkkoa, hän liukasti kiekon McNivenin tyynyjen väliin tasoittaakseen pelin kahdessa.

Merschin kauden viides maali Quinnilta ja MacInnikseltä antaa hänelle yhdeksän pistettä (5+4) ja kolme monipistettä, joihin sisältyy kaksi kolmen pisteen ottelua, nousta liigassa toiseksi maalinteossa neljässä viimeisessä pelissä.

Laval teki kolmannen erän maalin 1:59 ja siirtyi 3-2 johtoon ennen kuin Weissbach, Pekar ja Schuldt tekivät kaikki erolla 4:04, mikä antoi Rochesterille kahden maalin edun.

Amerksilla oli ilmeisesti kaikki vauhti, mutta myöhäisen häirintärangaistuksen jälkeen, kun Rocket veti McNivenin kahden miehen etumatkaan, Laval toi lukemiin 5-4, kun asetusta oli jäljellä 5:18.

Alle minuuttia myöhemmin Ylösen kilpailun toisen tuloksen jälkeen Dea sai takaoven syötteen Belzilestä ja tasoitti pelin pakottaakseen molemmille joukkueille tämän kauden ensimmäisen jatkoajan.

Lisäkehyksen aikana Rochester voitti Rocketin 3-1, ennen kuin Laaksonen sinetöi 6-5-voiton ja antoi Amerksille kahdeksan voittoa peräkkäin Lavalia vastaan ​​ja täydellisen 4-0-0-0 kaikkien aikojen ennätyksen peleissä, joista päätettiin yli säännön.

irs 600 dollarin ärsyke tarkistaa

PELIN KOHOKOHDAT:

Amerks palaa kotiin The Blue Cross Arenalle lyhyeen kahden ottelun kotikatsomoon, joka alkaa keskiviikkona 3. marraskuuta uusintaottelussa Belleville Senatorsia vastaan. Klo 19.05 matchup on toinen kahdeksasta sovitusta kahden joukkueen tämän kauden kohtaamisesta, ja se esitetään suorana The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochesterissa sekä AHLTV:ssä.