Amerks putoaa Monstersille OT:ssa, 6-5

Rochester Americans luovutti myöhään kolmannen erän johdosta ja putosi Cleveland Monstersille, 6-5, jatkoajalla perjantai-iltana Blue Cross Arenalla. Tappion myötä Amerks putosi kaudella 7-4-1-0.

Rochester johti 5-4, kun asetusta oli jäljellä hieman yli minuutti, kun Cleveland tasoitti pelin ja lähetti sen jatkoajalle. Puolitoista minuuttia lisäajan jälkeen Monsters teki pelin voittomaalin ja viimeisteli jälkimmäisen voiton.

Filip Cederqvist teki ensimmäisen American League Hockey -maalinsa ja lisäsi myöhemmin toisen johtamaan Amerksin hyökkäystä. Aleksandr Kisakov teki myös ensimmäisen AHL-maalinsa, kun taas Chase Priiskie ja Mitch Eliot löysivät maalin. Isak Rosen keräsi syöttöparin.

Rochester käsittelee joitain ongelmia verkossa. Ukko-Pekka Luukkonen naarmuuntui juuri ennen peliä flunssan kaltaisilla oireilla. Joten Michael Houser sai alun ja syrjäytti 24/27 laukausta ennen kuin lähti pelistä kolmannen jakson alussa flunssan kaltaisilla oireilla. Beck Warm, joka palautettiin Cincinnati Cyclonesista, pelasi loppuosan ottelusta pysäyttäen viisi kahdeksasta laukausta.

Amerks meni 2-3-voimapelissä ja 2-4-4 rangaistuspotkussa.

Rochester suuntaa Bellevilleen kohtaamaan Senatorsin kanssa lauantaina. Kiekon pudotus on suunniteltu klo 19.