Amerks ohittaa Crunchin pakottaakseen pelin 4

Rochester Americans vältti putoamisen perjantai-iltana voittamalla Syracuse Crunchin 8-5 Calder Cupin pudotuspelien kolmannessa pelissä Blue Cross Arenalla.

Rochester johti 3-2 päästäkseen viimeiseen 20 minuuttiin, mutta sitten joukkueet vaihtoivat maaleja villissä kolmannessa erässä, ennen kuin Amerks sinetöi voiton tyhjällä verkkoparilla.

Kapteeni Michael Mersch teki hattutempun johtaakseen Amerksin hyökkäystä, kun taas Malcolm Subban pysäytti 23 laukausta. Sean Malone, Isak Rosen, Jiri Kulich, Mason Jobst ja Brett Murray tekivät myös maaleja.

Simon Ryfors teki hattutempun Crunchille, kun taas Max Lagace syrjäytti 19 laukausta. Alex Barré-Boulet ja Gage Goncalves lisäsivät myös maaleja.

Peli 4 pelataan sunnuntaina klo 15.05. Amerksin voitto pakottaisi voittaja-take all -pelin 5 ensi viikonloppuna Syracusassa.