Syracuse Mets jakoi kaksoisotsikon Bisonsin kanssa

Buffalo ja Syracuse kohtasivat kaksinkertaisessa ottelussa perjantaina, kun torstain ottelua siirrettiin sateen vuoksi. Ensimmäinen peli meni ylimääräiseen vuoropariin, kun Buffalo voitti 5-4 Dilson Herrera -singlellä kahdeksasosan pohjalla. Toisessa pelissä, Cheslor Cuthbertin ja David Thompsonin kotijuoksun takana, Mets voitti Bisonsin 6-3.

Ensimmäisessä pelissä Syracuse (10-18) sai kuuman alun ensimmäisen pelivuoron huipulla neljän singlen ansiosta. Luis Guillorme, joka on Major Leaguen kuntoutustehtävässä Syracusessa, nauhoitti single-out-singlen ensimmäisen kappaleen kärkeen. David Thompson seurasi omalla singlellään. Pelin ensimmäinen erä tapahtui Orlando Calixten kaksinkertaisen RBI-singlen ansiosta, joka teki maalin Guillormelle. Khalil Lee lähetti sitten singlen vasemmalle kentälle, mutta hänet heitettiin ulos toisesta tukikohdasta yrittäessään venyttää sen tuplaksi. Thompson ja Calixte tekivät kuitenkin ottelussa maalin ja tekivät Syracusesta 3-0.

Buffalo (14-12) vastasi ensimmäisen erän alaosassa. Kevin Smith saavutti heittovirheen Guillormen kahdella outilla, mikä palasi kummittelemaan Syracusea, kun seuraava lyöjä, Riley Adams, aloitti kahden juoksun kotijuoksun Metsin käynnistäjä Thomas Szapuckin kanssa leikatakseen Buffalon tappion yhteen, 3-2. .

Kolmannen huipulla Patrick Mazeika, jolla on kuusi osumaa neljässä Syracuse-pelissään tällä kaudella, pysyi kuumana RBI-tuplalla kasvattaen Metsin johtoa 4-2. Syracuse ei onnistunut saavuttamaan enempää maaleja kolmannessa erässä, jolloin kaksi juoksijaa jäi tukikohtaan.

Neljännen erän lopussa, Syracusen johdolla edelleen 4-2, Adams sai Metsin maksamaan uudelleen toisella kotijuoksullaan. Se oli yksinlaukaus vasemmalle kentälle, jolloin peli päättyi 4-3.

Muut kuin kaksi Adamsin kotijuoksua, Szapucki teki vankan matkan Metsille. Vasemmisto meni viisi vuoroparia, sallien kolme juoksua, mutta vain yhden ansaitsi, samalla kun hän luovutti kaksi osumaa ja iski seitsemän lyöntiä. Szapucki lopetti kymmenen viimeisestä 11 lyöjästä.

Kuudennen lopussa Franklyn Kilomé tuli ulos härkäkarsista ja joutui vaikeuksiin. Kaksinkertaisen ja kahden kävelyn jälkeen Bisons lastasi tukikohdat ilman ketään. Kilomé eteni sitten lyömään Cullen Largen ja Forrest Wallin ja oli yhden päässä päästäkseen ulos jumista. Logan Warmoth kuitenkin teki tasoituskävelyn 4-4. Trey Cobb osallistui peliin Syracusea vastaan ​​ja pakotti maapallon lähettääkseen pelin seitsemänteen vuoropariin tasatilanteessa.

Seitsemännen lopussa Buffalo jätti tukikohdat jälleen ladattuina. Cobb löi Largen lähettääkseen pelin yhden kaksinkertaisen pään ylimääräisiin sisävuoroihin.

Sen jälkeen, kun Mets ei onnistunut saamaan juoksua kahdeksasosan yli, Stephen Nogosek sai pallon kahdeksasosaan Syracuselle. Large oli juoksija, joka aloitti Bisonsin toisesta tukikohdasta, ja hän pääsi kolmannelle sinkun jälkeen Wallin johdolla. Kun juoksijat olivat kulmissa, Nogosek löi sitten Warmothista ensimmäisen pelivuoron.

Herrera tuli sitten lautaselle ja leikkasi RBI-singlen vasemmalle ja teki Wallin voittaen pelin Buffalolle 5-4.

Toisessa pelissä Bisons jatkoi siitä, mihin jäi, ja teki ensimmäisen pelivuoron lopussa Tyler Whiten RBI-singlin ja siirtyi 1-0-johtoon.

Mets vastasi isolla tavalla toisessa erässä. Kaikki alkoi Wilfredo Tovarin kävelystä. Tovar eteni sitten villille kentälle. Kaksi lyöntiä myöhemmin Khalil Lee tuplasi keskikentälle maalinteon Tovarin ja teki ottelusta 1-1. Sitten Cheslor Cuthbert, ensimmäisessä lyönnässään Syracuse Metissä, osui kahden juoksun kotiottelun vasemmalle kentällä ulos pallokentältä antaakseen Metsille 3-1-johtoon. Cuthbert allekirjoitti torstaina pienemmän liigasopimuksen Metsin kanssa.

Kolmannen erän lopussa White nappasi vielä yhden RBI:n. Tällä kertaa se oli kaksinkertainen kaksinkertainen oikeaan kenttään, mikä teki Richard Ureñan maalin ja pienensi alijäämän yhteen kierrokseen, 3-2.

Ensimmäisessä lähdössä Syracusassa Tylor Megill meni neljä vuoroparia, sallien kaksi juoksua neljällä osumalla, kävelemällä kaksi ja lyömällä neljä. 25-vuotias mies kutsuttiin äskettäin Double-A Binghamtonista, jossa hänellä oli 2-1 ennätys ja 3,12 ERA viidessä Rumble Poniesin lähdössä.

Sen jälkeen, kun Mets ei tehnyt maalin kolmannessa ja neljännessä erässä, saavutti kolme kierrosta viidennessä erässä. Martin Cervenka johti pelivuoron ykkösellä, ja sitten Drew Jackson osui pikilaukkuun. Cervenka siirtyi kolmanteen tukikohtaan Sebastian Elizalden lentämällä oikealle kentälle. Cervenka teki maalin villillä kentällä David Thompsonin lyönnissä ja antoi Metsille 4-2-edun. Thompson aloitti sitten kauden seitsemännen kotijuoksunsa kaataakseen pelin ja viedäkseen Syracusen 6-2-johtoon.

Corey Oswaltin heitettyään maalittoman viidennen vuoroparin Marcel Rentería päätti pelin Syracuselle ja kääntyi kahdessa erässä, mikä salli yhden ansaitsemattoman juoksun, kun Mets voitti pelin 6-3.

Mets and Bisons palaavat kentälle lauantai-iltana kuuden ottelun sarjan viidenteen otteluun. Ensimmäinen esitys ARM & HAMMER Parkista Trentonissa on klo 18.30.