AFC:n johtava Bills pidensi voittoputkea neljään voitolla Jetsin (täysi kattavuus)

AFC:n johtava Buffalo Bills (10-3) pidensi voittosarjaansa neljään voitolla 20-12 New York Jetsin (7-6) lumisena sunnuntai-iltapäivänä Highmark Stadiumilla. Buffalo on voittanut kymmenen ottelua neljäntenä peräkkäisenä kautena.

New York State Thruway -kamera

Se oli ruma ensimmäinen puoliaika, kun jokainen joukkue vaihtoi puntteja toisen neljänneksen loppuun asti, jolloin Josh Allen otti yhteyttä Dawson Knoxiin 24 jaardin touchdowniin, katkaisi maalittoman tasatilanteen ja antoi Buffalolle 7-0-johtoon puoliajalla.

Pisteet nousivat, kun Jets tasoitti toisen puoliajan. Bills kuitenkin palasi nopeasti johtoon Allenin viiden jaardin touchdown-juoksussa. Myöhemmin kolmannella neljänneksellä Tyler Bass teki 38 jaardin kenttämaalin ja lisäsi Buffalon johtoa 17-7 viimeiseen ruutuun mennessä.

Bills lisäsi johtoaan neljännen vuosineljänneksen alussa, kun Bass teki toisen maalin, 49 jaardin, tehden tilanteesta 20-7. New York esti puntin, mikä johti turvallisuuteen, ja potkaisi kenttämaalin, mutta Buffalo piti kiinni ja varmisti voiton.