16-vuotiaat tanssijat Palmyra-Macedon Conservatory of Dancesta voittivat ensimmäisen sijan Sheer Elite International Dance Competitionin finaalissa

Kaksi Palmyra-Macedon Conservatory of Dancen tanssijaa voitti ensimmäisen sijan Sheer Elite International Dance Competition -finaalissa Massachusettsissa.

16-vuotiaat Emily Craver ja Joseph Homer kilpailivat 214 muun tanssijan kanssa, ja Craver kruunattiin Miss Senior Sheer Elite Internationaliksi lyyrisellä esityksestään Too Good at Goodbyes ja voitti yleissolistiksi Killing Time -jazz-esityksestään.

Homer ja Craver esittivät dueton Au Revoir Au Roi ja voittivat ensimmäisen sijan kokonaisduetoissa.

Kun heidät valittiin kilpailemaan mahdollisuudesta voittaa Judge’s Choice Award -palkinto, he voittivat onnistuneesti.

ärsyke tarkistaa milloin se tulee

Palmyra-Macedon Conservatory of Dance sai Artistry Awardin.

Craver ja Homer voittivat ensimmäisen sijan Buffalo Regional -kilpailussa maaliskuussa ja pääsivät finaaliin.

He jatkavat esiintymistä ja kilpailemista pitkin itärannikkoa seuraavalla esiintymisellään Virginia Beachillä.

Saatko uusimmat otsikot postilaatikkoosi joka aamu? Rekisteröidy Morning Editioniin aloittaaksesi päiväsi.