Yankees voitti seitsemännen peräkkäisen voiton Twinsistä 7-5

Kaikelle Yankeesin kokoonpanon kärjessä olevalle lihakselle torstai-iltana suurimman osan vahingosta tekivät takapään kaapimet.

Kyle Higashioka kotiutui ja ajoi kolmessa erässä, jolloin Yankees voitti Twinsin 7-5 neljän pelin erän avauksessa Yankee Stadiumilla.

Yankees on nyt voittanut kauden ennätyksen seitsemän ottelua peräkkäin, mikä on heidän pisin voittoputki sen jälkeen, kun he voittivat 10 putkeen viime 9.-19. syyskuuta.

Jameson Taillon (8-4) salli kolme juoksua 5 1/3 vuoroparilla voittaakseen seitsemännen peräkkäisen päätöksensä, parantuen 7-0:aan 2,57 ERA:lla viimeisten 12 aloituksensa aikana.

Andrew Velazquez, Higashioka ja Tyler Wade osuivat lyöntijärjestyksen sijain 7-8-9, ja ne olivat liikkeellepaneva voima jenkkien parin usean juoksun sisävuorossa kolmannessa ja neljännessä. Kolmiolla oli neljä osumaa - he osuivat väliseen sykliin kahdessa kehyksessä - ja teki viisi juoksua, mikä auttoi New Yorkia hyppäämään 6-0-johtoon.

miksi irseni lähetti minulle kirjeen

Luke Voit - osui johtopaikalle ensimmäistä kertaa sitten 25. toukokuuta - ajoi myös parissa tuplauksen kanssa, kun taas Anthony Rizzo koputti toisella jenkkijuoksulla.

Taillon kohtasi vähintään 15 lyöntiä viiden vuoroparin aikana ja luovutti ensimmäisessä erässä Jorge Polancon singlen. Higashioka heitti Polancon ulos, kun hän yritti varastaa toisen tukikohdan sulkeakseen ensimmäisen.

Twins taisteli takaisin kuudentena ja teki kolme maalia pudotessaan Taillonin pelistä. Wandy Peralta lopetti kaikki viisi kohtaamiaan lyöntiä, minkä jälkeen Zack Britton salli juosta kahdeksanneksi. Giancarlo Stanton sai juoksun takaisin soololaukauksella sisävuoron alaosassa, mikä antoi Chad Greenille kolmen juoksun tyynyn suojaksi yhdeksännessä erässä.