William Smith maahockey päätti William Smith Classicin voitolla 3-2 Libanon Valleysta

GENEVA, N.Y. – William Smith Collegen maahockey-joukkue voitti Lebanon Valley Collegen 3-2 tänä iltapäivänä päättäen William Smith Classicin.
Heron-puolustuksen edelläkävijä oli juniori, joka torjui päivän aikana kaksi kertaa ja paransi kauden henkilökohtaisen ennätyksensä 2-0. Heronin puolustukseen lisäsi vanhempi joka kirjasi yhden puolustavan pelastuksen samana päivänä. Herons voitti Flying Dutchmenin 14-7 päivän aikana 11 laukauksella maaliin.

Otteluhetket:

italialainen festivaali watkins glen 2016
  • Herons siirtyi varhaisessa vaiheessa johtoon vain 2:05 juniorin ansiosta. Maxwell repi laukauksen kaaren yläosasta, jota hollantilainen maalivahti ei voinut pysäyttää, mikä johti pelin ensimmäiseen maaliin.
  • Hieman yli 10 minuuttia myöhemmin jatko-opiskelija kaksinkertaisti Heronsin johdon. Leonard teki kauden neljännen maalinsa ja nosti pisteensä kahdeksaan vuoden aikana.
  • Toisella neljänneksellä juniori lisäsi Heronsin johdon kolmeen. Pattilolla oli ratkaiseva rooli Heron-hyökkäyksessä, kun hän tallensi viisi William Smithin 14 laukauksesta päivän aikana. Pattilolla on nyt viisi maalia kaudella, mikä vastaa hänen maalimääräänsä kaudella 2021 vain viidessä pelissä.
  • Lentävät hollantilaiset aloittivat hyökkäyksensä kolmannella neljänneksellä ja tekivät kaksi maalia neljän minuutin sisällä toisistaan. Heronsin puolustus seisoi korkealla ja salli nolla laukausta neljännellä neljänneksellä pelin päättämiseksi.

VALMISTAJIEN KULMA:

'Tämän päivän peli oli hauska taistelu', päävalmentaja Sophie Riskie '07 sanoi. – Libanon Valley taisteli uskomattoman lujaa ja aiheutti paljon paineita toisella puoliajalla. Lopetimme mahdollisuudet aikaisin ja pysyimme keskittyneinä ja rauhallisina koko ajan.'