William Smith maahockey järkyttää #19 Cortlandin 3-1

GENEVA, N.Y. – William Smith Collegen maahockey-joukkue kaatui 19. SUNY Cortlandin tänä iltapäivänä McCooey Fieldissä 3-1 ja voitti kauden toisen 25 parhaan joukkoon.
Lauantain ottelu Red Dragonsin ja Heronsin välillä ei tuottanut pettymystä. William Smith voitti Cortlandin 12-8 päivän aikana, ja molemmat joukkueet saivat kuusi niistä maaliin. Juniori Kristen McCormick johti Heron-puolustusta pelatessaan kaikki 60 minuuttia ja tallentaen viisi torjuntaa.

Otteluhetket:

• Vain 3:21 peliin, juniori Sofia Pattillo avaisi maalin Heronsille. Pattillo poikkesi laukauksessa joukkuetoveriltaan Rebecca Mantione , ansaiten Pattillolle kauden kuudennen maalin.
  • Hieman yli viisi minuuttia myöhemmin ensimmäisellä jaksolla, jatko-opiskelija Emily Leonard tekisi kauden yhdeksännen maalinsa, kun hän voitti Red Dragon -maalivahdin kamppailussa maalin edessä.
  • 3:52 toiselle puoliajalle, Herons sai rangaistuskulman, joka päättyi heidän pelin kolmanteen maaliin. Leonard laittoi pallon peliin joukkuetoverilleen Mantionelle, joka repi laukauksen kaaren huipulta ja löi Red Dragon -maalivahdin laajentaen Heronsin johdon kolmeen.
  • Edes minuuttia myöhemmin Cortland ei saanut yhden perään Lily Foxin rangaistuspotkumaalista.
  • Heron-puolustus jatkaisi vahvaa peliä seniorien vaikuttavilla esityksillä Mary Kate Breward , Lauren Jackson , ja Kate Barilla . Vahvat puolustusponnistelut pitivät Red Dragonsin poissa laudalta pelin loppuajan.

VALMISTAJIEN KULMA:
'Tänään oli kova taistelu vahvaa Cortland-joukkuetta vastaan', sanoi päävalmentaja Sophie Riskie '07. 'Olen niin ylpeä Heronsista, että se viimeisteli mahdollisuudet, jotka meillä oli pelin alussa, ja kesti kovaa painetta toisella puoliajalla. Odotamme innolla Liberty Leaguen pelin aloittamista ensi perjantaina.