Syracuse Mets tekee kuusi juoksua yhdeksänneksi, putoaa Scranton/Wilkes-Barre lisäpeleissä

Syracuse Mets järjesti hirviömäisen rallin yhdeksännen lopussa ja palasi kuuden erän jälkeen tasoittaakseen pelin, mutta putosi kymmenessä erässä 9-8 Scranton/Wilkes-Barre RailRidersille keskiviikko-iltana NBT Bankissa. Stadion.

Syracuse (24-49) meni yhdeksännen erän lopputulokseen 8-2. Ralli alkoi Drew Jacksonin tekemällä yhden kierroksen. Sitten Mason Williams sinkkuutui ja nosti Jacksonin kolmanteen tukikohtaan. Cervenka seurasi RBI-singlellä voiton 8-3 RailRiders Williamsin siirtyessä kolmanneksi. Albert Almora Jr. pelasi kolmessa peräkkäisessä kaksinpelissä ja teki Williamsin pienentäen alijäämän neljään, 8-4. Mark Payton käveli sitten lastaamaan tukikohtia. Wilfredo Tovarin ollessa pöydässä, Scranton/Wilkes-Barren syöttäjä Braden Bristo heitti villin heiton, jolloin Cervenka pääsi kotiin tekemään ottelusta 8-5, kun Almora ja Payton etenivät kolmannelle pohjalle ja toiseksi. Tovarin päätyttyä kenttäpelaajan valintaan Mazeika käveli jälleen lataamaan tukikohtia. Cheslor Cuthbert seurasi pelin tasoitusta, kolmen juoksun tuplauksella, mikä tasoitti pelin kahdeksaan. Travis Blankenhornin jälkeen peli meni lisäyksille.

valkoinen borneo vs valkoinen maeng da

Scranton/Wilkes-Barre (46-24) otti johtoaseman kymmenennen kärjessä. Kun Brandon Wagner aloitti kehyksen toisella pohjalla, Cristian Perez asetti uhrauspuvun siirtäen Wagnerin kolmannelle. Kun Thomas Milone oli pöydässä yhdellä heitolla, Mets-syöttäjä Tom Windle heitti villin heiton, ja Wagner teki maalin ja nosti Scranton/Wilkes-Barren etupuolelle lukemin 9-8.

Kymmenennen lopussa Blankenhorn aloitti toisena. Jackson sai hänet kolmanneksi uhrauksella, mutta RailRidersin keventäjä Nick Greene jätti sitten Williamsin ja Chance Siscon eläkkeelle pelin lopettamiseksi.

Se oli Scranton/Wilkes-Barre, joka iski ensimmäisenä tässä pelissä kahden juoksun kärjellä. Milone ja Andrew Velazquez johtivat sinkkuja, ja sitten Socrates Brito ja Armando Alvarez löivät molemmat RBI-singlet, mikä nosti RailRidersin 2-0.

Scranton/Wilkes-Barre lisäsi johtoaan kolmannessa erässä Briton yksin kotijuoksulla ja teki 3-0.

Syracuse pääsi laudalle kolmannen erän lopussa. Payton teki yhden uloskävelyn, ja villi pitch siirsi hänet toiseen tukikohtaan. Tovar seurasi RBI-tuplaa ja kavensi alijäämän kahteen, 3-1.

Neljännen kärjessä Wagner johti kävelemällä Scranton / Wilkes-Barrelle. Perezin lennon jälkeen Milone sinkkuutui. Velazquez seurasi kahden juoksun tuplauksella, jolloin RailRiders siirtyi 5-1-johtoon. Brito käveli sitten, ja Alvarez tuli lautaselle kahden juoksijan kanssa. Syracuse-syöttäjä Andrew Mitchell heitti villin heiton, kun Velazquez ja Brito suorittivat kaksinkertaista varastamista, ja seurauksena Velazuez teki aina toisesta kädestä RailRidersin 6-1-johtoon Briton siirtyessä kolmanteen tukikohtaan. Alvarez lyöisi RBI-tuplauksen ja teki 7-1 Scranton/Wilkes-Barre.

Kuudennen lopussa Martin Cervenka löi yksin kotijuoksun ja teki 7-2 Scranton/Wilkes-Barren ollessa edelleen edessä.

milloin IRS myöntää työttömyyskorvauksia

RailRiders lisäsi vakuutusajon yhdeksännen kärjessä. Matt Pita löi soololaukauksen ja vei Scranton/Wilkes-Barren 8-2-johtoon ennen Syracuse-rallia yhdeksännen lopussa.

Mets ja RailRiders palaavat NBT Bank Stadiumille sarjan kolmatta peliä varten torstai-iltana. Vasenkätinen Josh Walker lähtee Syracusaan. Ensimmäinen esitys on klo 18.35. ja portit aukeavat klo 5.30.