Ryan Archer johtaa Hobartin kauden avausvoittoon Mount St. Mary'sista 13-9

Vanhempi hyökkääjä Ryan Archer teki uransa huipulla neljä maalia, mikä johti Hobart Collegen Northeast Conferencen 13-9 voittoon Mount St. Mary's Universityn vastaan ​​ja avasi vuoden 2021 lacrosse-kauden. Syracusa-syntyperäinen saavutti uransa ennätyksen seitsemällä pisteellä, kun Statesmen nousi puoliajan alijäämästä 7-5 Stiles Fieldillä Poole Family Sports Domessa.

Archer teki kaikki neljä maaliaan ja kirjasi kaksi kolmesta syötöstään puoliajan jälkeen. Nuorempi hyökkääjä Jason Knox lisäsi hattutempun. Toisen opiskelun asiantuntija Adam Shea oli 15-21 X:ssä 11 maapallolla. Toisen vuoden maalivahti Kevin Holtby torjui 16 torjumalla voittoa ensimmäisessä college-alkussaan.

Vanhempi hyökkääjä Brendan Doyle johti Mountaineersin (1-5, 0-1) neljällä maalipisteellä ja kolmella syöttöpisteellä. Vanhempi keskikenttäpelaaja Luke Frankeny, vanhempi hyökkääjä Brenden McCarthy ja vanhempi keskikenttäpelaaja Sam Stephan tekivät kumpikin kaksi maalia. Stephen oli 8:sta 21:stä ja nappasi joukkueen ennätyksen kuusi maapalloa. Vanhempi maalivahti Dylan Furnback torjui myös 16 kertaa.

Pelin ollessa tasatilanteessa 7 kolmannen neljänneksen alussa, Archer teki kaikki neljä maaliaan peräkkäin, jolloin Hobart johti 11-9-johtoon hieman yli kuuden minuutin pelin jälkeen. Archer vei valtiomiehet hetkeksi johtoon ensimmäisellä maalillaan, mutta Frankeny vastasi solmuun pelin tilanteessa 8. Archer viimeisteli toisen vuoden hyökkääjän Troy Barthelmen syötteen kaksi minuuttia myöhemmin, mutta jälleen Frankeny vastasi miehistöllä ja tasoitti pelin. viidennen ja viimeisen kerran.