Rochester Red Wings löi viisi kotijuoksua voittaessaan Syracuse Metsin

Red Wings voitti viisi kotijuoksua tiistaina, kun Syracuse Mets voitti 10-2 yhdessä viikon kestäneestä erästä Salt Cityssä.

Keibert Ruiz ja Daniel Palka osuivat kumpikin kahteen kotiin ja Mike Ford lisäsi kolmen juoksun kuun laukauksen ensimmäisessä pelissään joukkueen kanssa.

Ruiz ja Palka menivät peräkkäin ensimmäisessä erässä vieraiden 2-0-johtoon. Palkan illan kakkonen kolmannessa erässä teki 4-0.

Fordin räjähdys tuli seitsemännessä erässä ja teki 8-0.

Ruiz ja Palka – osuivat toiseksi ja kolmanneksi kokoonpanossa – menivät yhdessä 7-10 neljällä kotipelaajalla, kuudella RBI:lla ja viidellä juoksulla.

Kaiken hyökkäyksen varjoon jäi käynnistin Josh Rogers, joka heitti 5 2/3 maalitonta sisävuoro, mikä salli vain neljä osumaa ja kävelyn.

Wings on nyt voittanut kuusi viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ​​ja jatkaa keskiviikon kaksoislaskussa Syracusassa.