RIT miesten jääkiekko kaatuu Mercyhurstissa, 6-2

RIT:n toisen vuoden hyökkääjät Elijah Gonsalves (Scarborough, Ontario) ja Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) tekivät kumpikin ensimmäisen erän maalin, mutta isäntä Mercyhurst palasi 6-2-voittoon lauantaina.

MITEN SE TAPAHTUI

RIT nousi laudalle 8:31 kellotaululla. Vanhempi hyökkääjä Jake Hamacher (Corona, Kalifornia) syötti Gonsalvesin vasemmassa aloitusympyrässä maalin avaamiseksi.

Mercyhurst tasoitti pelin sen jälkeen, kun Tigerin vanhemman maalivahti Logan Drackett (Calgary, Alberta) RIT-verkon takaa pomppasi lasista Tiger-aukkoon saadakseen nuoremman keskustan Geoff Kittin helpon maalin 6:43 kellolla.

RIT siirtyi uudelleen johtoon 3:11 jakson jälkeen, kun Mercyhurst viheltiin viiden minuutin kasvomaskiin. Moretz viimeisteli potkupallon kolikkopelissä Hamacherin laukauksesta muuntaen tehopeliyrityksen.

Mercyhurst palasi johtoon kahdella maalilla toisessa erässä. Toisen vuoden hyökkääjä Jonathan Bendorf kaatoi kiekon Drackettin ohi sekuntia sen jälkeen, kun RIT-voimapeli päättyi 7:30, ennen kuin fuksi hyökkääjä Noah Kane löysi verkon, kun oli jäljellä 19 sekuntia 3-2-johtoon.

Mercyhurst lisäsi kolme maalia kolmannessa erässä tehdäkseen pelin ulottumattomissa.