RIT kukisti ilmavoimien 5-3; voitti Atlantic Hockey Tournamentin kolmannen sijan

RIT:n vanhempi puolustaja Chris McKay (Edmonton, Alberta/Sherwood Park Crusaders) rikkoi 3-3-tasatilanteen 2:39 säännössä, kun Tigers voitti 5-3 vierailevista ilmavoimista lauantaina Atlantic Hockey -toiminnassa.

Yhdistettynä AIC:n 4-1-voittoon armeijasta yön toisessa toiminnassa, RIT (19-13-4, 15-9-4 AHA) nousi Atlantic Hockey Tournamentin kolmannelle sijalle ja isännöi paras kolmesta -turnauksen. sarja vastustajaa vastaan, joka ratkaistaan ​​13.-15. maaliskuuta.

RIT miehet

Air Force pääsi pelilaudalle ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla. Fuksi hyökkääjä Willie Reim otti syötteen tuoreelta puolustajalta Brandon Kochilta oikean laidan kiireessä ja teki maalin Tigerin nuoremman maalivahti Ian Andrianon (Barrie, Ontario/Ottawa Jr. Senators) väliin 57,5:llä.

RIT johti 2-1-johtoon kahdella varhaisen toisen erän maalilla. Toisen vuoden hyökkääjä Will Calverley (Scarborough, Ontario/Chilliwack Chiefs) otti syötteen kakkoskurssin hyökkääjältä Kobe Walkerilta (Lloydminster, Alberta/Lloydminster Bobcats) vasemmasta aloitusympyrästä ja löi maalin poikkipalkin alareunasta 15:30. kellon päällä. Vain kello 1.32 myöhemmin vanhempi puolustaja Adam Brubacher (Elmira, Ontario/Powell River Kings) lähetti pitkän syötteen Tiger-vyöhykkeeltä vanhemmalle hyökkääjälle Ryan Kruperille (Sherwood Park, Alberta/Sherwood Park Crusaders) oikeaa laitaa pitkin, joka nappasi. ranne laukaus Falconin maalin vasempaan yläkulmaan.