Nopea alku johtaa Hobartin jalkapallon voittamaan Hartwickin 2-0

ONEONTA, NY – Hobart Collegen jalkapallojoukkue teki pari maalia ensimmäisellä puoliajalla, kun se kaatoi Hartwickin 2-0 Mayor's Cupin avausottelussa. Voiton myötä Hobart on nyt kaudella 2-0-1.

ja teki maalin valtiomiehille. Guillermo Castaneda Chang ja väliaika maalissa. Aden Razukiewicz ja Jackson Gilstrap jakoivat Hawksin maaliaikaa (1-2-1), ja he torjuivat neljä kertaa.

ENSIMMÄINEN PUOLIKAS:

lainaa 200 dollaria käteissovelluksesta
  • Hobart painoi Hartwickia heti avauspillistä. sai pelin ensimmäisen laukauksen, mutta Gilstrap pysäytti hänen yrityksensä.
  • Phillips vei Hobartin 1-0-johtoon kuudennella minuutilla. Hän käänsi puolustajansa ja laukaisi laukauksen verkon perään. antoi maalisyötön. Se oli Phillipsin kauden toinen maali.
  • Jake Zona melkein tasoitti pelin, mutta Castaneda Chang pysäytti hänen laukauksensa.
  • johti Statemenin 2-0-johtoon 34. minuutilla. Hänen kauden ensimmäisen maalinsa avusti .

TOINEN PUOLI:

• Molemmilla joukkueilla oli toisella puoliajalla kolme laukausta.
  • Hawksilla oli vaarallinen tilaisuus 86. minuutilla, mutta Zonan pusku meni yli maalin.
  • Kentän vastakkaisessa päässä vei Statemenin melkein 3-0-johtoon, mutta Razukiwicz esti hänen puskuyrityksensä.

AVAINTILASTOT:

• Hobart päätti pelin laukauksissa 10-8.
  • Hartwick teki kilpailun kaikki seitsemän kulmapotkua.

VALMISTAJAN KULMA:
'Upea voitto hyvin valmennettua, ahkeraa Hartwick-joukkuetta vastaan', päävalmentaja sanoi. – He puolustivat hyvin eivätkä antaneet meille paljon kulmissa tai vapaapotkuissa. Olemme innoissamme siitä, että Quinn ja Freddie tekivät maaleja tänään. Molemmat tulivat hyvistä syöttöyhdistelmistä. Nautimme tästä voitosta tänä iltana ja olemme innoissamme huomisesta haasteesta Oneontaa vastaan.

SEURAAVAKSI:
Hobart palaa toimintaan huomenna, syyskuun 11. päivänä, kun se kohtaa Oneontan Red Dragon Fieldissä. Ottelun on määrä alkaa klo 16.