Hobart rallit myöhään 17-13 voittaa St. Lawrence

Pelinrakentaja David Krewson heitti 6 jaardin kosketussyötön leveälle vastaanottajalle Alex LaBellalle 44,9 sekuntia jäljellä nostaakseen Hobart Collegen jalkapallojoukkueen 17-13 Liberty Leaguen voittoon St. Lawrence Universitystä Boswell Fieldillä tänä iltapäivänä. Statemen parani konferenssissa 6-1, 2-1, kun taas Saints putosi lukemiin 3-4, 0-3.

Laatikon pisteet

Hobart voitti St. Lawrencen 360-321 rikosten kokonaismäärässä, mutta hänelle vaadittiin 10 rangaistusta, jotka maksoivat 95 jaardia. Valtiomiehet sijoittuivat myös miinus-1 liikevaihtomarginaalissa.

matkustaa tänä kesänä Espanjaan

Runningback Rayshawn Boswell julkaisi toisen peräkkäisen 100 jaardin kiirepäivänsä ja teki 120 jaardia, mukaan lukien 64 jaardin ensimmäisen neljänneksen touchdown. Hän nappasi myös kaksi syöttöä 32 jaardilta, mukaan lukien 36 jaardin syöttösyöttö pelin voittavassa ajossa. Krewson syötti 11/28 155 jaardia ja touchdownia varten. LaBella nappasi joukkueen ennätyksen kolme syöttöä 16 jaardilta. Linebacker Bryan Aguilar teki pelien ennätyksen 11 taklattua valtiomiehille. Puolustava puolustaja Blake Hansen palautti toisen neljänneksen katkaisun 24 jaardia.

Saints sai 209 syöttöjaardia varapuolustajalta Daniel Lawtherilta, joka lähetettiin peliin sen jälkeen, kun aloittaja Tyler Grochot loukkaantui yrittäessään rynnätä ensimmäisestä tappiosta neljännen ja viidennen pelin aikana SLU:n ensimmäisen pallon aikana. Lawtherilla oli myös joukkueen korkein 40 jaardia. Laajahyökkääjä TJ Cornacchia nappasi viisi syöttöä 55 jaardilta. Leveä hyökkääjä Andrew Murphy nappasi neljä syöttöä 71 jaardiin. Linebacker Jacob Dreisbach teki joukkueen ennätyksen yhdeksän taklattua. Turvamiehet Ryan Watson ja Owen O'Brien tekivät kumpikin sieppauksen.

Hobart sai kuoppaisen alun, kun Watson katkaisi Krewsonin kolmannessa ottelussa. Sen jälkeen Statemen epäonnistuu 47 jaardin kenttämaalin toisella syöttöllään. Kun Hobart kohtasi kolmivoiton kolmannella ottelullaan, hän päätti ottaa sen neljäs ja yksi omasta 36:staan. Uhkapeli kannatti suurella tavalla, kun Boswell lensi linjan läpi koskemattomana ja ohitti toissijaisen. maalialueen hänen liigan johtavalle 14. touchdownille.

Statemen pehmusti johtoaan toisen neljänneksen puolivälissä Rob DiGregorion 40 jaardin maalilla.

Hävittyään Grochotin avauspotkullaan Saints otti kolme-ja-out neljällä suoralla pallonhallinnalla. Toisen vuosineljänneksen lopulla St. Lawrence sai lopulta pelin ensimmäisen ensimmäisen tappionsa puoliajan viimeisellä ajollaan, mutta Hansen valitsi Lawtherin lopettaakseen ajon.

Puolivälillä Hobart johti 10-0, voitti SLU:n 168-12 ja sai Saintsille kahdeksan ensimmäistä laskua kahteen. Boswellilla oli 105 jaardia vain yhdeksällä siirrolla 30 minuutin jälkeen.

Valtiomiehet kamppailivat toisella puoliajalla, kun 10-0 puoliajan johto haihtui.

Lawther viimeisteli kolme ensimmäistä syöttöään kolmannella neljänneksellä, mukaan lukien 46 jaardin pommi Murphylle, joka asetti SLU:n Hobart 5:een. Hobartin puolustus piti Saintsin poissa maalialueelta, mikä pakotti vieraat tyytymään 27 jaardin Ianiin. Tee kenttämaali.