Cornell häviää kovan ottelun Colgatelle

Juniori Richie Kenney heitti 268 jaardia ja 87 jaardin rähmäyspalautus seniori Jelani Taylorin touchdownista ensimmäisen puoliajan lopussa vauhditti Cornellin jalkapallojoukkueen rallia lauantaina, mutta Colgate pakotti kierroksen laskuihin omalla alueellaan. viimeinen minuutti kestää 21-20 voitto Big Redistä Schoellkopf Fieldillä. Cornell putosi lukemiin 1-4, kun taas Raiders parani lukemiin 1-7.

Vanhempi Harold Coles ryntäsi 89 jaardia 17 siirrolla Cornellille, joka teki maalin pelin ensimmäisessä ajossa juniori Garrett Patlan 39 jaardin maaliin. Colgate vastasi parilla touchdownilla toisen neljänneksen lopulla ja siirtyi 14-3-johtoon, minkä jälkeen se oli erinomaisessa asemassa työntämään johtoa pidemmälle Cornellin 3-jaardin linjalta juuri ennen puoliaikaa. Freshman Jake Stebbinsin potkut Colgaten pelinrakentaja Grant Brenemanista pakotti rähmäyksen ja johti Taylorin dramaattiseen paluuseen. Puolivälin 17 pisteen alijäämän sijaan Patlan lisäpiste veti Cornellin neljän pisteen päähän tauolle.

Harold Coles syöksyy sivurajalle Cornellin jalkapallojoukkueen ensimmäisellä puoliskolla

Big Red meni johtoon kolmannella neljänneksellä Kenneyn 5 jaardin kosketussyöttöllä juniori SK Howardille. Raiders vastasi takaisin touchdownilla seuraavalla ajollaan johtaen neljänteen. Cornell teki yhden pisteen ottelun Patlan 28 jaardin maaliin 13:49, mutta ei päässyt lähemmäksi.