Aaron Judge kotiutti kahdesti Metsiä vastaan, kun Yankees nappasi seitsemän pelin luiston

Yankees valui timantin keskelle osana jännittävää ennakkopeliseremoniaa lauantaina ja otti kilpailijansa yhdeksi yhtenäiseksi New Yorkiksi – kohtaus muistutti halauksia, joita Mets ja Braves vaihtoivat ennen kuin ammattiurheilu palasi kaupunkiin 10 päivää. sen kauhean vuoden 2001 aamun jälkeen.

Sitten se oli yksi suurimmista sluggereista ratkaisevalla hetkellä, kun Mike Piazzan kotijuoksu kaiverrettiin historialliseen ennätykseen ensimmäisessä urheilutapahtumassa New Yorkissa 9/11 terrori-iskujen jälkeen. Kaksikymmentä kesää myöhemmin Aaron Judge nautti pääosan roolista kaupungin kirkkaimmalla näyttämöllä murskaamalla kaksi kotia Yankeesin voitossa Metsistä 8-7 Citi Fieldissä.

kun seuraava ärsyke tarkistaa

Bombers katkaisi kauden parhaan seitsemän ottelun tappioputkensa Judgen 31. ja 32. kotijuoksun jälkeen ja tasoitti ottelun Judgen kahden juoksun moonshotissa kahdeksannessa erässä. Metsin kakkospelaaja Javier Báez teki heittovirheen mahdollisessa kaksoispelissä, minkä ansiosta Andrew Velazquez pääsi luisumaan turvallisesti kotiin.

Tuomari mursi soololaukauksen osana viiden juoksun toisen pelivuoron aloittaja Taijuan Walkeria vastaan, jossa oli myös Kyle Higashiokan ja Brett Gardnerin kahden juoksun kotiottelu.

Walker hiljensi jenkit sieltä ja keskeytti viimeiset 13 lyöntiä, jotka hän kohtasi, kun Mets siunasi Corey Kluberia neljällä juoksulla neljässä vuoroparissa.

James McCann vei Metsin johtoon kahden juoksun kotiottelulla Chad Greenin kuudennessa erässä, ja Kevin Pillar lisäsi juoksupisteisen osuman seitsemännessä Clay Holmesin erässä. Mutta Aroldis Chapman tyrmäsi Pillarin ja sai McCannin lentämään ulos lopettamaan pelin mahdollisella tasapelillä yhdeksännessä.