Cornell lähtee lomalomalle voittaen Robert Morrisin

Myöhäinen pelitilanne ja keskeinen myöhäinen puolustuspysähdys antoivat Cornellin miesten koripallojoukkueen siirtyä lomatauolle voitolla sen jälkeen, kun Robert Morris voitti 90-85 perjantai-iltapäivällä UUPMC Events Centerissä. Big Red parani lukemiin 9-2, mikä vastaa sen parasta alkua sitten vuoden 1967, ja voitti viidennen todellisen maantiepelinsä, ja se oli kaikkien I-divisioonan parhaalla tasolla. Colonials putosi 4-9 tappion myötä.

teki 20 pistettä ja lisäsi kuusi levypalloa, viisi syöttöä ja neljä syöttöä tullakseen ensimmäiseksi Cornell-pelaajaksi koulun historiassa, joka on julkaissut nämä tai paremmat luvut yhdessä pelissä. Hän johti neljää kaksinumeroista maalintekijää lisäten 17 pistettä, neljä syöttöä, kaksi syöttöä ja kaksi levypalloa sekä 12 pistettä, neljä syöttöä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä ilman nollasiirtoja. teki 10 pistettä 5/6-laukaisussa ja yhdeksän kolmella levypallolla, kolmella syöttöpisteellä ja kahdella estetyllä laukauksella. Joukkueena Big Red ampui 57 prosenttia lattiasta ja osui 20/22 vapaaheittoon, mukaan lukien 13/14 puoliajan jälkeen. Isolla punaisella oli 13 syöttöä ja hänellä oli merkittäviä etuja maalipisteissä (50-36), nopeissa taitepisteissä (16-4) ja penkkipisteissä (41-13).

kuinka paljon kratom ottaa

Josh Corbin teki 22 pistettä johtaen Robert Morrisin ja Stephaun Walker teki 20 pistettä yhdeksän levypallon ja kolmen riistettyjen välien kera. Kotijoukkue käytti 12/27 kolmipistettä, mutta käytti suurelta osin 23-4-etuaan toisen mahdollisuuden pisteissä hallitakseen suuren osan kilpailusta. Justice Williams oli kolmas kaksinumeroinen maalintekijä 15 pisteellä, kuudella levypallolla ja viidellä syöttöpisteellä Colonialsissa. Hän laukaisi 49 prosenttia kokonaistuloksesta, mutta osui vain 11/23 vapaaheittoon.

Ottelussa, jossa oli seitsemän tasapeliä ja 16 johdon vaihtoa, ero oli enemmän kuin yksi pallon hallinta vain 14 sekuntia viimeisen yhdeksän minuutin aikana. Tasatilanteessa 1:30 ennen pelin alkua, Gray vei Big Redin lopullisesti eteenpäin kahdella vapaaheitolla. Cornell sai sitten pysähdyksen epäilemättä iltapäivän parhaansa puolustavassa hallussaan Manonin varmistaessa levypallon ja maalin toisessa päässä sen jälkeen, kun hän oli kaksinkertaistunut sisällä. Hänen kaksi vapaaheittoaan kahdeksan sekunnin jälkeen nosti etumatkan viiteen ja antoi Cornellin päästä pois kaupungista voiton kanssa.

Big Red vietti suuren osan ensimmäisestä puoliajasta kannoillaan, kun kotijoukkue johti jopa tusinaa hyökkäyslasin vahvuuden ansiosta. Puoliväliin mennessä yhdeksän Robert Morrisin 20 levypallosta oli hyökkäyspäässä, ja sen 48 pisteestä 17 oli toisen mahdollisuuden yritystä. Robert Morris aloitti eron lukemin 48-43, mutta vasta Big Redin 7-0-spurtin jälkeen pukuhuoneeseen, mukaan lukien puolikentän ryöstö, joka muuttui takaiskuksi summerissa.

Fiegen, fuksi, teki viisi pistettä kahdella levypallolla, syöttöpisteellä ja estetty laukaus samalla kun hän teki merkittävää työtä pelin voittaneen puolustavan hallussapidon parissa uran huipulla 21 minuuttia vaihtopenkiltä.

Cornell jatkoi siitä, mihin se jäi ennen taukoa, ja aloitti 18-4-juoksun ensimmäisen 4:40:n aikana, joka jatkui 25-4:ksi ennen puoliaikaa ja muutti 12 pisteen alijäämän yhdeksän pisteen johtoon. Colonials tasoitti pelin ja pelasi edestakaisin viimeiset yhdeksän minuuttia.

SEURAAVAKSI

• Big Red toivottaa viisinkertaisen Patriot Leaguen mestaruuden Colgaten tervetulleeksi Newman Arenalle lauantaina 30. joulukuuta klo 16.00.
• Joukkueet ovat jakaneet kahdeksan viimeistä kohtaamista keskeltä, ja Iso punainen on voittanut kaksi edellistä kahdella numerolla.
• Kaiken kaikkiaan Cornellin etumatka on 75-58 kaikkien aikojen sarjassa, mukaan lukien 46-26 Ithacassa pelatuissa peleissä.