Brandon Snyder ja Ben Braymer johtavat Rochester Red Wingsin Scrantonin/Wilkes-Barren ohi

Brandon Snyder osui kaksi kotijuoksua ja Ben Braymer ampui 5,0 maalin sisävuoro, kun Rochester voitti Scranton/Wilkes-Barren 9-0 torstai-iltana PNC Fieldissä.

Red Wings (28-39) teki neljä juoksua neljällä osumalla avausvuorossa sen jälkeen, kun ei osunut viime yönä. Adrián Sanchez siirtyi johtamaan peliä, eteni toiseksi tukikohtaksi villillä kentällä ja kolmanneksi kentällä ennen kuin Jake Noll ajoi hänet sisään RBI-singletillä. Daniel Palka sitten sinkku, ennen kuin Snyder repi kolmen juoksu kotiin vasemmalle keskelle.

Rochester lisäsi johtoaan, kun Alex Dunlap ajoi Blake Swihartissa ykkösellä neljännessä erässä tehden 5-0. Snyder löi toisen kotiottelunsa viidennessä erässä ja lisäsi etua lukemiin 7-0.

google chrome -videoita ei toisteta

Noll ja Palka lisäsivät RBI-yksinpelit 6. vuoroparissa, jolloin tilanne oli 9-0.

Braymer salli kaksi uloskävelyä 1. ja 2. vuoroparissa ja yhden ulos tuplauksen 4. vuoroparissa, mutta siinä se. Hän löi viisi voittoa ansaitakseen kauden toisen voittonsa, molemmat Scranton/Wilkes-Barrea vastaan.

Nick Wells, Javy Guerra, Aaron Barrett ja Gabe Klobosits heittivät yhdessä 1,0 vuoroparin kumpikin maalittomassa helpotuksessa.

Rochester jatkaa kuuden pelin sarjaa perjantai-iltana klo 19.05. paikassa Moosic, PA. Red Wings palaa kotiin 12 ottelun kotijoukkueelle, joka alkaa Lehigh Valleystä tiistaina 27. heinäkuuta klo 19.05.