#17 Messias voitti 5. William Smithin jalkapallon 2-1 kilpailijoiden taistelussa

GENEVA, N.Y.- Viidenneksi sijoittuneen William Smith Collegen jalkapallojoukkueen ohitti 17. sijalla Messiah ei-konferenssikilpailussa Cozzens Fieldillä tänä iltapäivänä. Tappion myötä Herons on nyt kaudella 2-1-0.

teki William Smithin maalin, joka oli hänen yliopistouransa ensimmäinen. ja jakaa minuutit maaliin ja torjui neljä kertaa. Falcons teki voitossa kaksi eri pelaajaennätysmaaleja. Ava Wert pelasi kaikki 90 minuuttia maalissa.

ENSIMMÄINEN PUOLIKAS:

• Joukkueet pelasivat tasaisesti ensimmäisellä puoliajalla ja päättivät avauksen 45 minuuttia viidellä laukauksella.
  • hänellä oli pelin ensimmäinen mahdollisuus, ja hän päätti laukauksen poikkipalkista.
  • Herons avasi maalin 16. minuutilla, kun Kirts ampui 18 jaardin yläpuolelta Wertin ohi.
  • Rachael Tirjan melkein tasoitti pelin 24. minuutilla, mutta Nelson pysäytti hänen laukauksensa.
  • Falcons tasoitti Hannah Adairin kauden toisen maalin, kun puoliaikaa oli jäljellä kahdeksan sekuntia. Hän hyödynsi Nelsonin virhettä hyökkäyslaatikossa ja syötti laukauksen avoimeen verkkoon.

TOINEN PUOLI:

• Tirjan teki voittomaalin 77. minuutilla. Hän keräsi läpipallon Brianna Seipiltä ja liukasti laukauksen häkin vasempaan alakulmaan. Se oli hänen kauden toinen maali.
  • hänellä oli mahdollisuus tasoittaa peli vapaapotkusta 88. minuutilla, mutta hänen 20 jaardin laukauksensa meni vain yli maalin.

AVAINTILASTOT:

• Tasaisessa ottelussa Messiahilla oli pieni 10-8-erä laukauksissa.
  • Molemmilla joukkueilla oli viisi kulmapotkua.

VALMISTAJAN KULMA:
'Halusimme kasvaa viime viikonlopusta', päävalmentaja sanoi. 'Minulla ei ole muuta kuin hienoa sanottavaa lehdistöstä ja kovasta työstä, jonka tiimimme teki ensimmäisten 45 minuutin aikana viimeisiin kahdeksaan sekuntiin. Se on William Smithin jalkapalloa. Messias on aina loistava vastustaja ja he pelaavat aina loppuun asti, ja he osoittivat sen ensimmäisen puoliajan lopulla tehdyllä tikarimaalilla, mutta siinä he tekevät niin hyvin.

'Parannamme jokaista peliä', Wilber sanoi. 'Uskon, että meillä on ollut hyvä, että meillä on ollut sellaisia ​​vastustajia, jotka meillä on ollut näissä kahdessa viimeisessä pelissä.'

SEURAAVAKSI:
William Smith palaa toimintaan keskiviikkona, 14. syyskuuta, kun se lähtee ottamaan vastaan ​​Geneseon. Ottelun on määrä alkaa klo 18.