Yankees voitti lopulta Red Soxin sateen lyhennetyssä kuuden vuoroparin pelissä

Gary Sánchez ja Gleyber Torres osuivat kotimaihinsa sadepisaroiden läpi johtamaan Gerrit Colen terävää suorituskykyä, kun Yankees voitti Red Soxin ensimmäistä kertaa tällä kaudella juhlien 3-1 voittoa sateisena ja villinä lauantaina. ilta Yankee Stadiumilla.

Sánchez ja Torres hidastivat peräkkäisiä ajojaan kuudennessa pelivuorossa Bostonin helpottaja Hirokazu Sawamura. Sánchez raivaa tuskin oikean kentän seinän laiturilla, joka osui aidan huipulla seisovaan tuulettimeen, mikä sai aikaan häiriöarvioinnin, minkä jälkeen Torres tyrmäsi 29 ottelun kodittoman kuivuuden kiertääkseen tukikohtia ensimmäistä kertaa kesäkuun 4. päivän jälkeen.

Peli keskeytettiin kuudennen erän jälkeen. Yankees paransi Bostonia vastaan ​​lukemiin 1-7 ja päihitti kilpailijansa, kun he pelasivat tulvassa kuivan 50 minuutin viiveen jälkeen. Kuudennessa erässä Red Soxin manageri Alex Cora veti lyhyesti joukkuettaan kentältä, kun vasen kenttäpelaaja Alex Verdugo osui katsomolta heitettyyn pesäpalloon.

Ylimmällä puoliajalla Cole iski kahden kävelyn ja sisäkentän osuman kiinnittäen tukikohdat täyteen. Hän löi Christian Vázquezin kiivaasti kiistelyssä swingissä, joka sai Bostonin penkillä kaksi ulosheittoa: sieppaaja Kevin Plawecki ja penkkivalmentaja Will Venable.

Cole palasi kukkulalle ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Astrosissa 129 kentällä pelattiin täydellinen peli, ja hän avasi toisen puoliaikansa 11 lyönnillä. Christian Arroyon toinen vuoropari tuotti ainoan Bostonin ohituksen Colen, joka hajaili viisi osumaa kuuden vuoroparin aikana.

Nathan Eovaldi piti Yankeesin osumattomina viidennessä erässä. Greg Allen loi New Yorkin ensimmäisen osuman kaksinkertaisella tuplauksella ja teki sitten tasapelin DJ LeMahieun singlellä vasemmalle.