William Smith maahockey pudotti Liberty Leaguen avausottelun Rochesterin U:lle 2-0

ROCHESTER, N.Y. .—William Smith Collegen maahockey-joukkue hävisi 2-0 University of Rochesterille kauden ensimmäisessä konferenssiottelussaan. Herons on nyt kaudella 6-2 ja Liberty Leaguessa 0-1.
Perjantai-illan ottelu Heronsin ja Yellowjacketsin välillä oli tasainen neljänteen neljännekseen asti. Molemmat hyökkäykset lisäsivät painetta viimeisten 15 minuutin aikana ja kirjasivat kahdeksan pelin 12 laukauksesta. Junior pelasi kaikki 60 minuuttia maalissa Heronsissa ja teki yhden torjunnan yöllä.

Otteluhetket:

• Rochester murtautui läpi 53. minuutissa, kiitos ekakurssilaisen Anya Arseneaun, joka napautti laukauksen yhdeltä jaardilta vanhemman Karina Bridgerin syötöstä.
  • Rochesterin maalin jälkeen Herons käytti painetta ja ansaitsi kaksi rangaistuskulmaa, jotka johtivat Heronsin viiteen laukaukseen. Seniori Mary Kate Breward johti tietä kahdella laukauksella hyökkäyssarjassa. Seniori Mackenzie Wodka, junior Sofia Pattillo ja toisen vuoden opiskelija Rebecca Mantione saivat kaikki yhden laukauksen Heronsin myöhäisessä hyökkäyksessä.
  • 57. minuutilla Yellowjacketsilla olisi kultainen tilaisuus, kun Maeve Fogarty ansaitsi iron, kun hän sai haltuunsa Heronsin väärin käsitellyn takasyötön. McCormick kieltäisi Fogartyn tulevan pois hänen linjastaan ​​ja ansaitsevan mukavan pelastuksen irtautumisesta.
  • Kun kilpailua oli jäljellä 30 sekuntia, Bella Militi lisäsi Yellowjacketsille sekunnin Maeve Fogartyn avusta sinetöidäkseen Rochesterin voiton.