WAYNE DROPS SYDÄMENPURKAJA: Tyttöjen lentopallo kohtaa tappion Marcellusta vastaan

Wayne Eagles hävisi sydäntäsärkevän ottelun Section III:n Marcellusta vastaan ​​tyttöjen lentopallossa päästäkseen osavaltion välieräotteluun B-luokassa. Ottelu lauantai-iltapäivällä oli kaikkea mitä voit toivoa hienolta tapahtumalta, mutta ilman tulosta Eagles oli toivonut. . Marcellus voitti ottelun 3-2.

Wayne otti ottelun kaksi ensimmäistä erää, hyppäsi nopeasti 2-0-johtoon ja voitti molemmat erät 25-23. Ensimmäisessä erässä Eagles palasi erästä 16-7 eräässä vaiheessa erän alussa. Marcellus roikkui tiukasti toisessa erässä, mutta Wayne piti askeleen edellä sinetöidäkseen voiton. Marcellus kuitenkin palasi ottamaan kolmoserän 25-22 ja otti heiltä hyvän vauhdin neljän erän saavuttamiseen, jolloin voitti toisen 25-22. Viides erä meni johtoon ja oli tasatilanteessa 21-21 ennen kutsuttua aikalisää, mutta Marcellus vetäytyi sinetöikseen ottelun voitolla 25-23 erävoitolla.

Wayne Eagles päättää kauden 16-1 kauden ennätyksellä ja 12-0 Finger Lakes Eastissa sen lisäksi, että se on B-luokan V-sarjan mestari.