VICTOR VOITTI THRILLERIN: Tyttöjen lentopallo voitti osion kruunun 3-2

Hienoa kauden jälkeisessä pelissä missä tahansa urheilussa on jännittävät pelit, jotka tulevat matkan varrella, pelit, jotka osoittavat, että et voi koskaan kirjoittaa urheilua. Lauantaina iltapäivällä Victor-tyttöjen lentopallojoukkue sai oman jännittävän luvun jaksopelissä, kun he veivät kotiin AA-luokan kruunun osassa V.

Blue Devils voitti #3 Penfieldin 3-2, mutta tulokseen pääseminen ei ollut helppoa. Penfield voitti ensimmäisen erän 25-18, kun Victor taisteli takaisin toisessa ja kolmannessa erässä varmistaen 25-23 ja 25-20 voittoja eräissä. Penfield taisteli takaisin neljännessä erässä ja otti voiton 25-20.

Viides ja ratkaiseva erä alkoi Victorille hitaasti, tappiolla 6-4 Penfieldille ennen kuin toiminta viivästyi Gates Chili High Schoolin kuntosalin sisällä olevan ulkoisen ongelman vuoksi. Toimintaa jatkettiin 15 minuuttia myöhemmin, ja joukkueet menivät edestakaisin viidennessä erässä, eikä kumpikaan joukkue antautuisi toiselle. Lisäpeliä tarvittaisiin mestarin ratkaisemiseksi, mutta se olisi lyhytikäistä. Victor otti peräkkäisiä pisteitä ja päätti ottelun voittamalla 27-25 ja voittaen samalla luokan AA-tittelin.

Victor siirtyy nyt pelaamaan alueellisen kierroksen toiminnassa valtiopelissä perjantaina. Paikka, vastustaja ja aloitusaika määritetään.