VICTOR ETEENPÄIN: Tyttöjen lentopallo suuntasi osavaltion puoliväliin voitettuaan Frontierin

Victor Blue Devils -tyttöjen lentopallojoukkue lähetti Frontier-pakkauksen perjantai-iltana ja varmisti sillä kauden suurimman voittonsa tähän mennessä varaamalla paikan AA-luokan välieräotteluun osavaltion turnauksessa. Victor voitti Section VI:n edustajan suorissa sarjoissa 3-0, mutta se ei kuitenkaan ollut niin helppoa kuin jotkut pyyhkäisyt voivat olla.

Victor ja Frontier menivät lisäpeliin ensimmäisessä erässä, ja Victor varmisti voiton 26-24. Vaikka toinen erä ei tarvinnut lisäpeliä, se jäi kuitenkin johtoon, kun Blue Devils voitti erän 25-23. Kolmas erä osoittautui vaikeimmaksi, ja Frontier hyppäsi johtoon aikaisin 11-8 ennen kuin Victor teki tasapelin 11-11 ja sitten 12-11. Frontier palasi jyskyttävästi ja pääsi 20-17 johtoon ennen Blue Devilin aikakatkaisua. Victorin aikalisä osoittautui vauhtia muuttavaksi luvuksi ottelussa, kun Blue Devils käänsi käsikirjoituksen Frontierilla ja johti 24-21, kun Frontier vaati viimeisen aikalisän. Aikakatkaisu vain pitkitti väistämätöntä, ja Victor teki ainoan jäljellä olevan pisteen varmistaakseen kolmannen erän voiton 25-21.

Blue Devils suuntaa nyt Glens Fallsiin ensi viikon puolivälieriin. Poolipelit semifinaaliin alkavat ensi lauantaiaamuna klo 8.30, ja avajaiset alkavat klo 7.45.