UNELMA JATKUU: Matt Sheppard voitti 50. Super DIRT -viikon Billy Whittaker Cars 200

Eräänä iltana, joka tullaan muistamaan tulevina vuosina, Matt Sheppard syövytti nimensä yhdelle Super DIRT Weekin historiakirjan historiallisimmista sivuista. Saavutettuaan SRI Performance/Stock Car Steel & Aluminium Pole Award -palkinnon torstai-iltana Oswego Speedwaylla Sheppard aloitti eturivissä 50 000 dollarin voitossa, 200 kierroksen Billy Whittaker Cars 200 -kilpailussa NAPA Auto Parts Superin 50. ajon aikana. DIRT Week ja taistelivat joka askeleella varmistaakseen etsauksen.

Kilpailun ensimmäisellä neljänneksellä Waterloo, NY -kuljettaja oli lauman edessä puolustava Super DIRT Week -mestari Mat Williamson taisteli pysyäkseen iskuetäisyydellä hänen takanaan. Strategisten ja tehokkaiden varikkopysähdysten merkitys tuli esiin, kun kaksi Super DIRTcar -sarjan erottuvaa päättivät tehdä ensimmäisen varikkopysähdyksensä maratonkilpailussa. Sheppard lisäsi polttoainetta ja vaihtoi molemmat takarenkaat, kun taas Williamson valitsi tankkauksen.

Poistuttuaan varikkoalueelta Sheppard teki vaikuttavan suorituskyvyn, ja kesti vain 18 kierrosta palatakseen toiselle sijalle käyttämällä tarkkaa ohjailua navigoidakseen raskaassa kierteisessä liikenteessä. Sitä vastoin Williamson kamppaili saadakseen takaisin rytminsä, eikä hän löytänyt kymmenen parhaan joukkoa uudelleen ennen kilpailun toista puoliskoa.

Etukävijöiden takana Marc Johnson Guilderlandista, NY nousi tilaisuuteen esittääkseen huomiota herättävän esityksen. Alkaen 10. paikalta kokopäiväinen Super DIRTcar -sarjan kuljettaja heräsi henkiin ja ohitti alun perin Peter Brittenin johtoon kierroksella 66. Hän pysyi kilpailussa puolivälissä, kun useat kuljettajat päättivät hyödyntää polttoainetta ja renkaita koskevaa kilpailuvaroitusta. mukaan lukien Sheppard. 'Super' Matt piti Johnsonin painetta noin 100 kierroksen ajan, kun 'The Dark Knight' ei perääntynyt. Kuitenkin kierroksella 160 Johnsonin auto hävisi taistelunsa.

'Renkaat eivät vain kestäneet tarpeeksi kauan', Johnson sanoi. 'Ei ole kuin ne olisivat kuluneet loppuun. Juuri tuoreen maaperän renkaat ovat ehdottomasti suuri etu. En tiedä, suljettiinko ne, mutta ne eivät toimineet niin kuin toimivat. He luovuttivat hieman liian aikaisin.'

Kun Sheppard sai takaisin johdon Johnsonilta, se oli pysyvä. Hän ei koskaan luopunut komentosta ja löysi puhdasta ilmaa useiden autojen pituudelta kilpailijansa edestä. Vaikka #9S näytti voittavan kaikki hänelle annetut haasteet, se ei tullut helpoksi kovan kilpailun johdosta useiden kuljettajien, kuten Johnsonin, Max McLaughlinin, joka johti jonkin aikaa, Jimmy Phelpsin ja Adam Piersonin kanssa. rotu.

Hän pystyi jatkamaan vuoden 2022 hallituskauttaan ja parhaansa, kun hän näki ruutuliput Super DIRT Weekillä Super DIRT Series -tapahtuman aikana kolmatta kertaa tarinallisen uransa aikana (2009, 2017 ja 2022) ja seitsemänneksi kokonaisen Big Blockin välillä. Modifieds, Small Block Modifieds ja Sportsman vuoden 2022 Salute to the Troops 150 -voiton jälkeen lauantai-iltana.

'Siinä kilpailussa oli paljon pisteitä, joissa en vain uskonut meidän olevan tarpeeksi hyviä', Sheppard sanoi. 'En pystynyt ohjaamaan tarpeeksi hyvin. Vähän kuin viime yönä, lopussa. Meillä oli tarpeeksi hyvä ohjaus, jotta saimme työn tehtyä. (Oli) paljon kierrettyä liikennettä. Toivon, että fanit nauttivat siitä, koska olimme kilpa-autossa istuimemme reunalla. Se on varmaa.'

forex-kaupanvälittäjät Yhdysvalloissa

Williamson oli toinen kilpailija, joka tajusi suuren riskin ja korkean tuoton varikkopysähdyspäätösten vaikutuksen kilpailun jatkuessa.

Neljäs ärsykepäivitys tänään 2021

'Luulin, että meillä oli aikaa Mattille sen varoituksen jälkeen', Williamson sanoi. 'Sitten hän vain lähti. Hän oli todella hyvä. Lopulta yritin vain pidätellä Maxia. Hän oli tulossa melko hyvin. Meillä oli tuo rengas rikki. En voi sanoa tarpeeksi kavereistani kuoppassa. Soitin ottaakseni polttoainetta, ei renkaita ensimmäisellä kerralla ja sitten kaverit ajoivat ympärilläni kuin seisoisin paikallaan. Sitten menin radioon ja sanoin: 'Anteeksi kaverit. Menin pieleen.’ Soitimme ottaa renkaat myöhään ja sitten tuli pieni jysähdys.

St. Catharinesin, ON-kuljettaja pysyi loppuun asti saadakseen toisen sijan ja ajoi viimeiset viisi kierrosta tyhjenevällä vasemmalla eturenkaalla. Mooresville, NC-syntyperäinen Max McLaughlin käytti hyväkseen kilpailun pituutta palkintokorokkeelle. 22-vuotias sarjan nouseva tähti taisteli kilpailusta koko kilpailun ajan, vaikka hän joutuikin tilapäisesti eturintamaan useissa kohdissa. Kun 40 kierrosta oli jäljellä, Z8 kaivoi syvään ja vei tiensä raskaan kierteisen liikenteen läpi kolmannelle sijalle. Osoittaen päättäväisyyttään hän teki viimeisen työnnön ohittaakseen Williamsonin kakkossijalle, mutta aika loppui. McLaughlin saavutti kunniallisen kolmannen sijan. Hänen Heinke-Baldwin Racing -joukkuetoverinsa Jimmy Phelps sijoittui hänen takanaan neljänneksi, kun taas Johnson sijoittui viidenneksi.

Tämä on toinen kerta Sheppardin uralla, kun hän pyyhkäisee viikonloppuna Super DIRTcar -sarjan ja DIRTcar 358 Modified -divisioonan välillä (ensimmäinen vuonna 2017). Toinen ilta, jonka hän muistaa ikuisesti, erityisesti NAPA Auto Parts Super DIRT -viikon 50. kierroksena.

'En voi edes pukea sitä sanoiksi, minun on nipistettävä itseäni joka viikko sillä rullalla, jolla olemme olleet mukana viimeisen kuukauden aikana', Sheppard sanoi. 'Odotan sen loppumista. Odottaa sen loppuvan. Jotenkin, jotenkin, olemme vain pitäneet sitä pyörimässä. Se on erikoista. Tarkoitan, se on Super DIRT -viikko. Viikonlopun lakaisu. Viisikymmentä vuotta. Se on vain höyhen lakissa unelmakauden aikana. En tiedä, tuleeko kenellekään samanlainen kausi uudestaan. Se on vain epätodellista, todella.'

Sheppard osallistuu nyt Super DIRTcar -sarjan mestaruuden finaaliin World of Outlaws World Finalsissa, 2.-5. marraskuuta. Se on voittanut seitsemän sarjavoittoa tänä vuonna ja yli 150 pisteen etumatkalla yhdeksännen sarjan mestaruuden tavoittelussa.

Seuraavaksi Super DIRTcar -sarjaan

Super DIRTcar -sarja matkustaa Concordiin, Pohjois-Karjalan osavaltioon World of Outlaws -maailmanfinaaliin The Dirt Trackissä Charlottessa 2.–5. marraskuuta, kauden 2022 viimeisessä tapahtumassa, jossa sarjan mestari kruunataan.

Täydelliset tulokset

1. 9S-Matt Sheppard[1]; 2. 88-Mat Williamson[2]; 3. Z8-Max McLaughlin[8]; 4. 98H-Jimmy Phelps[13]; 5. 9-Marc Johnson[10]; 6. 7D-Tyler Dippel[21]; 7. 26-Ryan Godown[4]; 8. 44-Stewart Friesen[7]; 9. 19-Tim Fuller[25]; 10. 3-Justin Haers[23]; 11. 49-Billy Dunn[40]; 12. 35L-LJ Lombardo[26]; 13. 25-Erick Rudolph[11]; 14. 21A-Peter Britten[5]; 15. 83X-Tim Sears Jr[12]; 16. 35-Mike Mahaney[6]; 17. 5H-Chris Hile[24]; 18. 20-Brett Hearn[35]; 19. 22-Tanner Van Dohren[30]; 20. 4-Anthony Perrego[14]; 21. 2-Jack Lehner[19]; 22. 7Z-Zachary Payne[36]; 23. 43-Jimmy Horton[33]; 24. 12-Darren Smith[9]; 25. 14M-CG Morey[39]; 26. 215-Adam Pierson[16]; 27. 17-Marcus Dinkins[37]; 28. 34-Kevin Root[27]; 29. 21C-Brian Calabrese[34]; 30. 62S-Tom Sears Jr[32]; 31. 99L-Larry Wight[31]; 32. 125-Jackson Gill[28]; 33. 28-Jordan McCreadie[29]; 34. 28L-Gary Lindberg[18]; 35. 84-Gary Tomkins[22]; 36. 98-Rocky Warner[17]; 37. 37-Paul St Sauveur[38]; 38. 27J-Danny Johnson[20]; 39. 39-Kyle Coffey[15]; 40. 91-Billy Decker[3]

Tämä sisältö on hyvitetty Super DIRTcar -sarjalle, katso ne osoitteessa superdirtcarseries.com .