Syracuse naisten lacrosse etenee neljän finaaliin voittamalla Floridan 17-11 (täysi kattavuus)

Meaghan Tyrrell etsi avointa kaistaa 12 metrin merkin kohdalla, hän kääntyi vasemmalle ja tapasi Floridalaisen puolustajan, sitten kääntyi oikealle ja kohtasi toisen. Meaghan Tyrrell yritti syöttää pallon kaatuessa maahan, kun hänen mailansa törmäsivät puolustajiinsa.

Sam Swart syöksyi poimimaan maapallon kaaoksen keskellä, ja Floridan puolustajat ryntäsivät häntä etsimään palloa pillin soidessa. Gators ansaitsi pallon ja vahvisti Syracusen kahdeksannen vaihdon ensimmäisten 30 minuutin aikana.

sosiaaliturvan elinkustannuskorjaus vuodelle 2015

Alle minuuttia myöhemmin Emily Heller viilti 8 metrin läpi, asettui Syracuse-maalivahdin Asa Goldstockin eteen ja lähetti pallon verkkoon tasatakseen pelin 5:n puolivälissä.

No. 3 Syracuse (16-3, 8-2 Atlantic Coast) kohtasi nro 6 Floridan (18-3, 10-0 American Athletic) NCAA-turnauksen puolivälierissä lauantaina. Gators osallistui peliin 15 ottelun voittoputkella, ja vastustajat ovat tehneet alle 10 maalia kaikissa tämän kauden otteluissa kahta lukuun ottamatta. Mutta puolivälierissä Orange teki 17 maalia Floridaa vastaan ​​ja eteni NCAA-turnauksen välieriin.