Syracuse Mets tekee neljä maalin yhdeksännessä ja voitti Lehigh Valleyn 7-3

Syracuse Mets teki neljä juoksua yhdeksännen pelivuoron huipulla voittaakseen Lehigh Valley IronPigsin 7-3 perjantai-iltana Coca-Cola Parkissa. Cheslor Cuthbert saavutti kaksinkertaisen kotijuoksun yhdeksännessä erässä viedäkseen Metsin voittoon.

Syracuse (40-62-1) pääsi yhdeksännen vuoroparin kärkeen tasatilanteessa Lehigh Valleyn kanssa, 3-3. Wilfredo Tovar johti singlellä. Cuthbert seurasi nipistyslyönnillä, kahdella juoksulla, jonka hän murskasi pallon vasemman kentän seinän yli ja antoi Metsille 5-3-johtoon. David Rodriguezin tyrehtymisen jälkeen Khalil Lee käveli, Orlando Calixte valitsi ja Mark Payton käveli lataamaan tukikohtia. José Martínezin lyönnissä syötetty pallo antoi Leen tehdä maalin ja kaksi muuta juoksijaa edetä, mikä antoi Syracuselle 6-3-edun. Martínez iski, mutta David Thompson iski kaksinkertaisen erän oikealle kentälle tuoden Calixten kotiin ja nosti Syracusen neljällä 7-3.

Metsin helpottaja Tom Hackimer nousi härkäkarjasta nostaakseen yhdeksännen pohjaa. Huolimatta siitä, että Hackimer käveli lyömällä ja luopui yhdestä, hänen ensimmäinen osumansa sallittiin kahdeksan osumattoman esiintymisen jälkeen, mutta Hackimer löi kolme Lehigh Valleyn hyökkääjää lopettaakseen pelin ja varmistaakseen voiton Syracuselle. Hackimer ei ole vieläkään sallinut juoksua yhdeksässä ja kolmannessa vuoroparissa Metsin kanssa.

Syracuse teki pelin ensimmäiset erät ensimmäisessä erässä. José Peraza ja Mark Payton aloittivat pelin. Martínez seurasi omalla singlellään, joka teki Perazan maalin ja antoi Metsille 1-0-johtoon. Thompson työskenteli sitten kävelyllä ladatakseen tukikohdat. Brandon Drury aloitti tuplapelin, mutta Payton teki maalin 2-0-etuksi. Kun Martínez oli kolmannella pohjalla ja kaksi ulostuloa, Tovar tuplasi vasemman kentän linjan ja toi Martínezin kotiin Syrakusan johdossa 3-0 ensimmäisen erän jälkeen.

google chrome youtube videot eivät toistu

Metsin aloitussyöttäjä Josh Walker ei päästänyt juoksemaan ensimmäisten viiden vuoroparin läpi, mutta Walker joutui vaikeuksiin kuudennessa.

Lehigh Valley (47-56) palasi aina kuudennen lopussa. Cornelius Randolph johti ykkösellä. Kaksi lyöntiä myöhemmin, yksi ulos, Mickey Moniak tuplasi ja nosti juoksijat toiselle ja kolmannelle pohjalle. T.J. Rivera seurasi tuplauksella, joka teki sekä Randolphin että Moniakin maalin ja katkaisi Syracusan johdon yhteen, 3-2. Walker löi seuraavan lyönnin, Darick Hallin, toiseksi ulos kehyksestä, ja se oli viimeinen lyönti, jonka Walker kohtasi. Franklyn Kilomé nousi kentältä Syracuselle, mutta Tyler Heineman teki kaksinkertaisen oikean kentän, joka teki Riveran maalin ja tasoitti pelin 3-3. Kilomé löi sitten Gamboaa pelivuoron päättämiseksi.

anavar ennen ja jälkeen nainen

Walker päätti yön viidellä ja kahdella kolmasosalla vuoroparilla, kuusi osumaa, kolme juoksua, sallittu kävely ja neljä ylilyöntiä. Kilomé sijoitti kaksi ja yksi kolmasosa maalittomia kehyksiä, ja Hackimer teki maalin yhdeksännen.

Syracuse ja Lehigh Valley jatkavat kuuden pelin sarjaansa kaksoispisteellä lauantaina Coca-Cola Parkissa. Ensimmäisen pelin ensimmäinen peli on klo 16.35. Toinen peli alkaa noin 30-40 minuuttia ensimmäisen pelin päättymisen jälkeen.