Syracuse Mets ohittaa Rochester Red Wingsin

Syracuse Mets ohitti Rochester Red Wingsin 8-3 perjantai-iltana NBT Bank Stadiumilla. Pudotettuaan kuuden pelin sarjan kaksi ensimmäistä peliä, Syracuse on voittanut kaksi peräkkäin tasoittaakseen sarjan.

markkinoiden paras rasvanpolttaja

Rochester hyppäsi 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Mets vastasi seitsemällä juoksulla kolmen ensimmäisen vuoroparin aikana eivätkä katsoneet taaksepäin.

Syracusan hyökkäystä johti Yolmer Sanchez, joka ajoi kolmessa erässä. Mark Vientos murskasi kauden 24. kotijuoksunsa ja katkaisi 12 ottelun kotiottelun. Myös Travis Jankowski, Luis Guillorme ja JT Riddle tekivät juoksuja.

Jake Alu suoritti kaikki Rochesterin hyökkäykset, kun hän löi seitsemännen kotijuoksunsa ja keräsi toisen RBI:n uhrauskärpäsellä.

Franklyn Kilomella oli rankka peli Red Wingsille, kun hän luovutti seitsemän kahdeksasta juoksusta 2 1/3 sisävuoron aikana. Jesus Vargas salli metsien parin neljän sisävuoron aikana.