Syracuse Metsin lyijy haihtuu 7-4-tappiossa Red Soxille

Syracuse Mets ja Worcester Red Sox taistelivat edestakaisin Metsin johdolla 4-1 kolmen vuoroparin jälkeen, mutta Red Sox palasi ja voitti pelin 7-4 torstai-iltana Polar Parkissa Worcesterissa, MA. New York Metsin ulkokenttäpelaaja Brandon Nimmo aloitti kuntoutustehtävän Syracusassa. Suunnitelman mukaisesti Nimmolla oli kolme pelin ottelua 0-3, ja hän pelasi kolme vuoroparia keskikentällä.

Worcester (4-5) pääsi laudalle ensimmäisen erän lopussa. Jarren Duran johti yhdellä ja varasti toisen tukikohdan. Kaksi lyöntiä myöhemmin Chris Herrmann iski ja teki Duranin Red Sox -johtoon 1-0.

Syracuse (2-7) sai voimakkaan vastauksen toisen erän huipulla. Kahdella ulostulolla sekä Johneshwy Fargas että Martin Cervenka kävelivät asettaakseen juoksijat ensimmäiseksi ja toiseksi. David Thompson seurasi kolmen juoksun kotijuoksulla vasemmalle kentälle, jolloin Syracuse johti 3-1.

dunkin donitsit uudet tuotteet 2021

Mets lisäsi juoksun kolmannessa erässä Jake Hagerin yksinottelulla johtaen kehyksen 4-1-etua. Kotijuoksu pidensi Hagerin voittosarjaa yhdeksään liigan ennätykseen.

Red Sox leikkasi Metsin etua neljännessä erässä. Herrmann johti tuplauksella, siirtyi kolmanteen tukikohtaan Yairo Munoz -uhripullalla, ja Herrmann teki maalin Michael Gettysin singlestä tehden siitä 4-2-pallopelin.

Worcester tuli takaisin viidenneksi. Jack Lopez johti singlellä. Josh Ockimey seurasi kahden juoksun kotiottelulla ja veti Red Soxin jopa Metsin kanssa 4-4.

aikuisten ystävien löytäjä vs ashley madison

Red Sox palasi johtoon kuudentena. Munoz tuplasi yhdellä pelillä. Villi kenttä nosti Munozin kolmanneksi. Gettysin maalin jälkeen Cesar Puello pomppasi pallon oikealle keskikentälle, jonka Mets pelasi väärin, koska Munoz teki maalin, mikä antoi Red Soxille 5-4-edun.

Worcester lisäsi johtoaan seitsemännessä erässä Duranin kahden juoksun kotiottelun ansiosta, kun hän murskasi pallon oikean kentän seinän yli, jolloin tilanne oli 7-4.

mistä saada std-testi nyc

Syracuse ja Worcester jatkavat kuuden ottelun sarjaansa perjantai-iltana sarjan neljännellä pelillä. Oikeanpuoleinen Jordan Yamamoto on Metsin kasalla Red Soxin vasenkätinen Kyle Hart vastaan. Ensimmäinen esitys on kello 18.35.