Syracuse Metsin peli Rochesterin kanssa päättyy tasapeliin

Duel of the Dishes -sarjan kolmas peli Syracuse Salt Potatoesin ja Rochester Platesin välillä saatiin päätökseen aikaisin sateen vuoksi, ja peli oli tasatilanteessa 3-3 seitsemän vuoroparin jälkeen. David Thompson teki tasapelin, kahden juoksun kotijuoksun seitsemännen pelivuoron lopussa kahdella ulostulolla, jolloin peli päättyi 3-3. Molemmat joukkueet voittivat pelin ja tasoittivat pelin Duel of the Dishes -sarjassa, mutta koska Syracusalla on +1 juoksuero kolmessa Duel of the Dishes -pelissä, Salt Potatoes voittaa välierän ja kahdeksan jalan Golden Fork -pokaalin. jää Syrakusaan. Peli on tasapeli, koska Syracuse ja Rochester eivät pelaa enää tällä kaudella.

Rochester (43-55-1) meni johtoon kolmannen erän huipulla. Andrew Stevenson löi single-out-singlen, ja sitten Daniel Palka löi. Jake Noll seurasi kahden juoksun kotiottelulla ja vei Platesin etupuolelle 2-0.

Viidennen kärjessä Stevenson johti singlellä pelin kolmannella osumallaan, ja sitten Palka käveli. Kun Noll löi, Mike Ford repi RBI-singlen ensimmäisellä perusviivalla maalintekoon Stevensonin ja teki maalin 3-0.

Syracuse (39-60-1) nappasi ensimmäisen juoksunsa kuudennen lopussa. Wilfredo Tovar löi alkusinglen. Tovar eteni toiseen tukikohtaan Mason Williams -uhripuvulla. David Rodriguez seurasi yhdellä pisteellä Tovarin ja kavensi alijäämän kahteen, 3-1.

Seitsemännen lopussa Albert Almora Jr. osui single-out-singleen. Kaksi lyöntiä myöhemmin, kun salama iski stadionin ulkopuolelle, Thompson toi ukkosen puistoon tasapelillä, kahdella juoksulla homerilla vasemman kentän seinän yli solmikseen pelin 3-3. Kun Travis Blankenhorn oli eläkkeellä kolmannen erän aikana, pressu laitettiin kentälle ja peli kutsuttiin 40 minuuttia myöhemmin sateen vuoksi ja peli oli päättynyt.

odottaa edelleen ärsyketarkastusta

Kun tämä 13 pelin kotikenttä on valmis Syracusea varten, metsillä on nyt vapaapäivä maanantaina ennen kuin he lähtevät tielle 12 pelin road tripille, joka alkaa tiistai-iltana Lehigh Valleyssä klo 19.05. ensimmäinen maali Iron Pigsia vastaan.