Syracuse Mets hävisi kolmen sarjan johdolla Buffalo Bisonsille

Syracuse Mets johti kerran 5-2, mutta Buffalo Bisons teki pelin kuusi viimeistä juoksua kerätäkseen ja voittaakseen 8-5 ja kasvattaa voittoputkinsa 12 otteluun perjantai-iltana Sahlen Fieldillä.

Buffalo (68-41) pääsi laudalle ensimmäisen pelivuoron lopussa. Forrest Wall työskenteli etumatkalla, ja Tyler Whiten ollessa lautasella Wall varasti toisen tukikohdan. Tyler White sinkkuutui ja siirtyi Wallin kolmanneksi. Richard Ureña seurasi tuplauksella ja teki Wallin, jolloin Bisons siirtyi 1-0-johtoon.

Buffalo lisäsi toisen juoksun toisessa. Logan Warmoth teki yhden uloskävelyn, ja sitten Wall valitsi ja siirsi Warmothin kolmanneksi. White seurasi uhrauskärpäsellä ja teki Warmothista 2-0 Bisons.

Syracuse (42-67) vastasi isolla kärjellä kolmannessa erässä ja siirtyi johtoon. Cheslor Cuthbert veti johdantokävelyn, ja sitten Martin Cervenka tyrmäsi, mutta Cuthbert siirtyi pelin toiseen tukikohtaan. José Peraza sijoittui sitten sinkkuna ja nosti Cuthbertin kolmanneksi. Mark Payton seurasi kävellen ladatakseen tukikohdat. Seuraavaksi Wilfredo Tovar toimitti kahden juoksun tuplauksen ja tasoitti pelin kahteen. Khalil Lee seurasi, jolloin Mets johti 3-2-johtoon RBI-kaksoinnilla vasemmalle.

Viidennen kärjessä Syracuse lisäsi johtoaan. Tovar johti pois yhdellä, ja Lee käveli. David Rodriguezin hyökkäyksen jälkeen Blankenhorn käveli lataamaan tukikohtia. David Thompsonin lyönnissä Bisons-syöttäjä Ryan Boruckin villi heitto toi kotiin Tovarin lukemiin 4-2 Mets. Sitten Thompson saavutti toisen perustajan Cullen Largen kenttävirheen ja lisäsi johtoa kolmeen, 5-2.

Buffalo tasoitti pelin viidennen erän lopussa. Wall osui kaksinkertaiseksi, ja sitten White iski. Ureña sinkku siirtyi sitten muurin kolmanteen tukikohtaan. Gregory Polanco seurasi yhden juoksun tuplauksella tehdäkseen ottelusta 5-3 Metsin ollessa edelleen edessä. Seuraavaksi Large liittyi kahden juoksun tuplaukseen ja tasoitti pelin 5-5.

Kuudennen erän alaosassa Nash Knight johti ulos rungosta joutuessaan osumaan kentällä. Kun Warmoth iski, sekä Wall että White käveltiin lataamaan tukikohdat. Ureña löi sitten uhrauskärpäsen ja teki Knightin ja antoi Bisonsille 6-5-johtoon. Polancon ollessa pöydässä Syracuse-keventäjä Bradley Roney heitti villin heiton, jolloin Wall teki maalin, kun Buffalo lisäsi johtoaan kahteen, 7-5.

Buffalo lisäsi vakuutusjuoksun kahdeksannen sijan ansiosta valkoisen kotijuoksun ansiosta 8-5-etulla.

Bisonsin johdolla edelleen kolmella, Buffalon keventäjä Trent Thornton nousi härkäkarjasta noustamaan yhdeksännen kärkeen. 27-vuotias toimitti 1-2-3 vuoroparin ansaitakseen pelastuksen.

Mets and Bisons palaa lauantaina Sahlen Fieldille kuuden ottelun sarjan viidenteen peliin. Ensimmäinen esitys on kello 18.05.