Skaneatelesin jalkapallokausi päättyy Chenango Forksin tappioon

Valokuva: Justin Ritzel

Koko kauden Skaneateles-jalkapallojoukkue oli luottanut nopeaan hyökkäykseen vastustajaksi, mikä toimi melko hyvin lyömättömän sarjan III luokan C mestaruuden aikana.

Mutta Lakers tyrmistyi lauantaina Vestalin Dick Hoover -stadionilla järjestetyssä aluefinaalissa, kun pitkäaikainen Section IV -voima Chenango Forks teki maalin viidestä ensimmäisestä pallonsa ja voitti 41-28.

Näillä kahdella oli hyvin tuore historia – nimittäin vuoden 2018 aluefinaali Cicero-North Syracuse Bragman Stadiumilla, jonka Patrick Hackler voitti Lakersille koskettamalla pelin viimeistä peliä.

Eikä kestänyt kauan, kun Skaneateles huomasi olevansa jälleen Forksin perässä. James Musso heitti katkaisun Lakersin avausmaaliin, jonka Blue Devils lyhyellä kentällä muutti pisteiksi, kun Jay Haqq löysi maalialueen viiden minuutin kuluttua.

Koska Skaneateles ei pystynyt vastaamaan välittömästi, hän katseli Forksin tekevän toisen maalinteon, jonka taas Haqq viimeisteli. Hänen kolmen jaardin touchdownsa antoi Blue Devilsille 14-0-edun.

Juuri ennen ensimmäisen neljänneksen päättymistä Musso liittyi Cody Nesbittiin avaimen muunnoksessa neljäs-ja-15 ja loi saman parin 15 jaardin syötössä, joka kavensi Lakersin tappion 14-7. ajanjaksoa.

Kesti vain kaksi peliä, jotta Blue Devils palautti marginaalinsa. Haqq poltti jälleen Skaneatelesin puolustuksen, kun hän juoksi 40 jaardia iltapäivän kolmantena TD:ään.

Neljäs Blue Devils -ajo, kun puoliaika päättyi, johti Haaqin toiseen touchdowniin. Hänen neljäs maalinsa 12 sekuntia jäljellä puoliajalla teki tauolle 28-7.

Totta, Skaneateles oli jäänyt jäljessä kahdessa kolmesta pudotuspeliottelustaan ​​ja voittanut Canastotan ja Cazenovian, mutta ralli täällä vaatisi puolustusta tekemään kaikenlaisen pysähdyksen.

Forks pysyi kuitenkin pysäyttämättömänä polttaen kolmannen neljänneksen ensimmäiset viisi minuuttia toisella ajolla, kun se saavutti Lakersin yhden ennen kuin Zander Arnold teki muunnoksen.

Skaneateles kesti parin neljänteen siirtoon päästäkseen ajon yhteen myöhään aikana, jonka Nesbitt päätti 16 jaardin pyyhkäisyllä maalialueelle.

Vasta neljännellä neljänneksellä Lakers teki vihdoin puolustuspysähdyksen, ja se johti syöttöön, jonka Musso päätti swing-syötöllä, jonka Nesbitt muutti kolmanneksi TD:kseen ja katkaisi Forksin marginaalin 34-21, kun seitsemän minuuttia oli jäljellä.

Vielä jäi aikaa rallin loppuun saattamiseen, mutta Forks syrjäytti pelin toisella vakaalla ajolla, jonka Haaq päihitti viidennellä TD:llä, 15 jaardin törmäyksellä 3:26 peliin, vaikka Lakers lisäsi viime hetken pisteet.

Skaneateles päätti kauden 9-1-ennätyksellä.