Rochester Red Wings hävisi kuuden juoksun johdossa Scranton/Wilkes-Barrelle

Scranton/Wilkes-Barre teki kolme juoksua 8. pelivuorossa ja voitti 11-9 Rochesterin lauantai-iltana PNC Fieldissä.

Red Wings (43-66) johti 5-0 ensimmäisessä erässä, 8-2 kolmannessa erässä ja 9-8 kahdeksannen erän lopussa, mutta ei kestänyt ja hävisi 11. peräkkäisen pelin. Wings ei ole voittanut 13 viimeiseen peliinsä, viimeksi voitti 27. elokuuta. Joukkue hävisi 28. elokuuta ja päätyi tasapeliin 29. elokuuta sateen lyhennetyssä pelissä.

Rochester teki neljä eri maalia viiden juoksun avausvuorossa. Raudy Readiin osui kenttä jalustat ladattuina, Tres Barrera käveli pussit täynnä, Derek Dietrich saavutti kiinni sieppaajan häirinnässä ja Jecksson Flores toimitti kahden sarjan singlen, joka teki 5-0 ennen kuin Scranton/Wilkes-Barre tuli. bat.

Kaksi lyöntiä ensimmäisen erän pohjaan, tilanne oli 5-2, kun Chris Gittens osui kahden juoksun kotiotteluun.

Victor Robles toimitti pelin toisen tuplauksensa 3. ajaa juoksussa, ja Jake Nollin kauden 26. tupla merkitsi vielä kaksi juoksua, kun Red Wings johti 8-2.

RailRiders teki viisi juoksua neljännessä erässä, kun Armando Alvarez tuplasi kaksin ja Estevan Florial osui kolmen juoksun kotiotteluun 8-7. Rob Brantly avasi yhden vuoroparin myöhemmin ja tasoitti pelin 8-8.

Mike Ford johti kuudennesta ykköslaukauksesta, kun Wings palasi johtoon lukemin 9-8.

Andrew Lee (0-1) otti pelin 8. vuorossa ja käveli Greg Allenin aloittamaan pelivuoron. Allen varasti toisen tukikohdan ja teki maalin Cristian Perezin tuplauksella. Florial seurasi bunt-singleä, joka laittoi juoksijat kulmiin ilman ketään. Gitten tyrmäsi pelin siirtämällä Florialin toiseksi ja Lee voitti Ryan LaMarren toiseksi. Brantly toimitti sitten kaksinkertaisen singlen antaakseen Scranton/Wilkes-Barrelle illan ensimmäisen johdon.

Red Wings ja RailRiders päättävät kuuden ottelun sarjan sunnuntai-iltapäivällä klo 13.05. Rochester palaa kotiin kuuden päivän ja seitsemän ottelun sarjaan Buffaloa vastaan ​​tiistaina 14. syyskuuta. Vuodelle 2021 on jäljellä enää 11 kotipäivää.