Rochester Red Wings räjäytti viisi kotijuoksua voittaessaan Worcesterin

Elinkustannussäätö 2021

Red Wings osui viisi kotijuoksua matkalla Worcester Red Soxin 18-5-lyöntiin keskiviikkoiltana Polar Parkissa.

Daniel Palka osui kaksi kotijuoksua, Luis Garcia ajoi viidellä juoksulla ja Huberto Arteaga keräsi neljä osumaa, kolme juoksua ja kolme RBI:tä vauhdittaakseen hyökkäystä Wingsille.

Jokaisella aloituskokoonpanon Red Wingillä oli vähintään yksi osuma ja SEVEN:llä oli useita osumia.

Rochester (8-18), joka tuli sarjaan 22 vuoroparin maalittomassa kuivuudessa, on tehnyt 24 juoksua sarjan kahden ensimmäisen pelin aikana.

Garcia aloitti asiat kolmen juoksun kotiottelulla toisessa erässä, jolloin Wings johti 4-0.

Kun Worcester leikkasi johdon puoliksi toisen erän lopussa, Brandon Snyder löi kauden kolmannen kotiottelunsa – kahden juoksun laukauksen, joka toi Wingsille 6-2-johtoon.

Palkan illan ensimmäinen kotiottelu teki 9-2 neljännessä erässä. Hänen illan toinen kotiottelunsa rajoitti myöhemmin seitsemän juoksun viidennen kehyksen ja teki 16-3.

mitä tapahtuu, kun video leviää

Wings näyttää pitävän lepakot kuumana torstai-iltana sarjan kolmannessa pelissä.