RIT-hyökkääjä Will Calverley valittiin Atlantin jääkiekon kuukauden pelaajaksi joulukuussa

Rochester Institute of Technology nuorempi hyökkääjä Will Calverley (Scarborough, Ontario) valittiin Atlantin joulukuun kuukauden parhaaksi jääkiekkopelaajaksi, ilmoitti perjantaina.

• Calverley aloitti viikolla jaettuna toiseksi kansallisesti 16 pisteellä ja sijoittui kolmanneksi 10 syöttöpisteellä ja johtaa liigaa molemmissa luokissa.
  • Hän sai kaksi syöttöä viime sunnuntain 4-3-tappiossa Robert Morrisille saatuaan syöttöpisteen Tigersin 4-4-tasapelissä Colgatessa (29. joulukuuta).
  • Hänet valittiin viikon Atlantin jääkiekkoilijaksi 16. joulukuuta saatuaan maalin ja syötteen molemmissa Tigersin otteluissa LIU:ta vastaan ​​(11.–12. joulukuuta).
  • Calverley voitti kauden ensimmäisen Viikon pelaaja -palkinnon (1. joulukuuta), kun hän teki ensimmäisen hattutemppunsa Tigersin voitossa 8-5 silloisen sijan 9 Clarksonista (27. marraskuuta) kauden avauksessa. Calverley löysi verkon 6:30 ensimmäisen jakson jälkeen työntäen RIT:n varhaiseen 2-0-johtoon. Myöhemmin hän katkaisi 4-4-tasapelin tehopelien tuloksella kolmannen erän 8:27 jälkeen. Golden Knights tasoitti pelin uudelleen 28 sekuntia myöhemmin, mutta Calverley loi pelin voittajaksi, kun ottelua oli jäljellä 6:15.

Calverley ja Tigers isännöivät Mercyhurstia ensi torstaina (14. tammikuuta) klo 17.05.