RIT sallii neljä vastaamatonta maalia tappiossa Canisiukselle

RIT:n vanhempi hyökkääjä Jake Hamacher teki maalin ja syötti, mutta isäntä Canisius voitti 5-2 Tigersin Atlantic Hockey -tapahtumassa perjantaina LECOM Harborcenterissä.

Laatikon pisteet

MITEN SE TAPAHTUI

Ottelun kuusi ensimmäistä maalia olivat kaikki valtapelien osumia, kun taas Canisius nappasi lyhyen pistemäärän illan päätteeksi.

Canisius avasi maalin 14:55 ensimmäisen erän jälkeen, ennen kuin RIT vastasi maaliparilla seuraavan 10 minuutin aikana.

Hamacher asetti nuoremman hyökkääjän Elijah Gonsalvesin kauden ensimmäiselle kaudelle 7:53, ennen kuin hän sai vuoden ensimmäisen syöttönsä vanhemmalta hyökkääjältä Will Calverleylta, kun jaksoa oli jäljellä 5:36.

Canisius teki maalin 19 sekuntia toisesta erästä ja jälleen yhdeksän minuuttia myöhemmin siirtyäkseen 3-2-johtoon kolmanteen erään.

Jackson Decker teki pelin toisen maalinsa 1:15 kolmanteen jaksoon työntäen Golden Griffinsin 4-2-johtoon, ennen kuin Keaton Mastrodonato sulki maalin 1:18 säännöllistä aikaa jäljellä.

PELI HUOMAUTUKSET

Canisius päätti yön 4-6:sta tehopelissä, kun taas RIT muunsi 2/7 yritystä.

RIT-rangaistustapo sijoittui yöllä 14:nneksi kansallisesti (87,2), tappaen 34 39:stä miespudotusmahdollisuudesta tällä kaudella.

RIT ei ollut sallinut neljää voimapelimaalaa ottelussa sen jälkeen, kun vieraileva Robert Morris voitti 6-5-voiton 8. lokakuuta 2016.

RIT:n juniori maalivahti Kolby Matthews torjui 20 kertaa, kun taas RIT laukoi Canisiuksen 26-25.