Mets myöhäinen paluu jää tappiolle Bravesille

Lauantai aloitti kauden viimeisen viikonlopun New York Metsille ja Atlanta Bravesille, jotka pääsivät kentälle runkosarjan toiseksi viimeiseen otteluun lauantai-iltana Georgian Atlantassa.

Carlos Carrasco (1-4, 5,75 ERA) sai pallon Metsille Jesse Chavezia vastaan ​​(3-2, 2,14 ERA).

youtube-sivu ei lataudu kunnolla kromi

Se oli metsille rankka peli, jossa ei tapahtunut paljon hyökkäystä aikaisin. He keräsivät juoksun vasta kuudennessa vuoroparissa. Suurin paluu yritettiin kahdeksannessa ja yhdeksännessä erässä 6-5-tappiossa Bravesille.

Se oli tunnusomainen ilta Francisco Lindorille, joka keräsi 1000. osumansa, kolminkertaisen kahdeksannessa.

Molemmat syöttäjät aloittivat lujasti. Chavez vetäytyi Metsistä järjestyksessä ensimmäisen ja Carrasco eläkkeelle kolme neljästä kohtaamistaan ​​lyöjistä, mikä salli Freddie Freemanille vain kaksinkertaisen singlen, jonka Braves jätti aluksi pulaan.

Rohkeat menivät härkäkarsiinsa aikaisin, kun Drew Smyly tuli korvaamaan Chavezin urheilijoiden kukkulalla kolmannessa erässä.

Asiat alkoivat selvitä hieman Carrascon osalta kolmannessa erässä. Kahden nopean ulosajon jälkeen hän luovutti yksin kotijuoksun Joc Pedersonille keskikentälle, jolloin Braves siirtyi 1-0-johtoon. Orlando Arcia tuplasi sitten, mitä seurasi Freemanin RBI-tupla keskikentälle kasvattaen Bravesin johtoa Metsiin 2-0 kolmannessa erässä. Dansby Swansonin lakko sai Carrascon ulos pelivuorosta.

Smyly antoi metsille mahdollisuuden kaventaa maalieroa neljännessä erässä, kun hän käveli kaksi vuoroparissa, mutta Mets jätti vielä kaksi jumiin ja jatkoi hyökkäävää kamppailua maalintekopaikassa olevien juoksijoiden kanssa.

Carrasco jatkoi hajoamista neljännessä, kun Braves jatkoi rullaamista. Hän luovutti alkusinglen Eddie Rosariolle avatakseen pelivuoron. Lopetettuaan kaksi seuraavaa kohtaamiaan lyöjä William Contreras löi kahden juoksun kotijuoksun kasvattaen Bravesin johtoa Metsiin 4-0. Carrasco löi sitten Smylyn lopettaakseen pelivuoron.

Carrasco jatkoi kamppailua viidennessä erässä. Hän käveli kaksi ja yksi ulos ja antoi kaksi ulos RBI-singlestä Rosariolle oikealle kentälle laajentaakseen Bravesin johtoa Metsiin 5-0 viidennessä erässä. Mound-vierailun jälkeen Carrasco veti Adrianzan eläkkeelle päästäkseen vuoroparista, mutta ei ennen kuin Braves laajensi johtoaan Metsiin.

Kuudennessa erässä Braves voitti Metsin 5-0.