Mark Payton tekee vaikutuksen ensiesiintymisessä ja johtaa Syracuse Metsin 10-8 voittoon Scranton/Wlkes-Barresta.

Vain kolme päivää sen jälkeen, kun Mark Payton oli vaihdettu Cincinnatista, hän meni 2-4 kahdella RBI:llä Syracuse Mets -debyyttinsä auttamaan Syracusea katkaisemaan seitsemän ottelun tappioputken voittaen 10-8 Scranton/Wilkes-Barre RailRidersin. Tiistai-iltana NBT Bank Stadiumilla.

Syracuse (24-48) käytti valtavaa pohjaa toisen erän päästäkseen kuuden juoksun johtoon. Chance Sisco johti pelivuoron ja osui RailRiders-syöttäjältä Luis Gililtä. Cheslor Cuthbertin lentämisen jälkeen Khalil Lee sai lyönnin, ja sitten Drew Jackson ryhtyi lataamaan tukikohdat. Orlando Calixte seurasi ja veti tukikohtia täytetyn kävelyn tuodakseen Siscon kotiin ja viedäkseen Syracusen 1-0-johtoon. Mason Williams teki myös peruskuormitetun kävelyn tehdäkseen Leen maalin ja tehdäkseen tilanteeksi 2-0 Mets. Payton seurasi ensimmäisellä Syracuse-hitillä, kahden juoksun singlellä, joka lisäsi johtoa 4-0. Tovar käveli sitten lastatakseen tukikohdat ja oli viimeinen lyöjä, jonka Gil kohtasi. Brian Keller helpotti Giliä, ja Patrick Mazeikan ollessa pöydällä Keller heitti villin heiton, joka toi Williamsin kotiin johtamaan Metsin 5-0. Myöhemmin lyönnissä Mazeika iski uhrauskärpäsen ja teki Paytonin kuuden juoksuvuoron päätteeksi Syracusea siirtyessä 6-0 johtoon.

Scranton/Wilkes-Barre (45-24) ei kuitenkaan lähtisi pois. Kolmannen huipulla Matt Pita työskenteli etukävelyllä. Frederick Cuevasin pakenemisen jälkeen Thomas Milone ja Andrew Velazquez löivät kaksinkertaiset kaksinpelit, joista jälkimmäinen teki Pitan maalin ja nosti RailRiderit laudalle ja teki siitä viiden erän tappion 6-1. Sokrates Brito seurasi uhrauskärpäsellä ja teki Milonelle 6-2 Mets.

RailRiders sijoittui neljännen kärkeen. Armando Alvarez ja Kyle Holder johtivat kaksinpelin, ja sitten Brandon Wagner osui RBI-singletille, pisteyten Alvarez kavensi alijäämän kolmeen, 6-3. Pita seurasi tasapelin, kolmen juoksun kotiottelun ja teki tasan 6-6.

Syracuse palasi johtoon juoksullaan viidennessä erässä. Mets latasi tukikohdat ilman outoja Cuthbert-kävelyn, Leen sinkku- ja Jackson-kävelyn jälkeen. Calixte seurasi Jacksonia ja iski. Williams löi sitten uhrauslennon vasemmalle kentälle, tuoden Cuthbertin kotiin viemään Metsin 7-6 johtoon. Näytelmässä Jackson kuitenkin merkittiin ensimmäisen ja toisen väliltä kolmanteen peliin, mikä rajoitti Syracusea yhteen kierrokseen.

Scranton/Wilkes-Barre otti ensimmäisen johtonsa kuudennen kärjessä. Cuevas johti ykkösellä. Kun Milone kutsuttiin lakkoon, Velazquez osui RBI-tuplaan ja tasoitti pelin seitsemään. Sokrates Brito seurasi yhden kierroksen singlellä ja teki Velazquezin ja vei RailRidersin 8-7 johtoon.

Syracuse vastasi kuudennen lopussa. Payton ja Tovar johtivat pois kehyksestä kävelyillä. Sen jälkeen, kun Mazeika ponnahti ulos, Sisco toimitti vihreällä, kahdella juoksulla kaksinkertaisella kentällä keskikentän seinään ja nosti Metsin 9-8.

Syracuse lisäsi juoksun seitsemännen loppuosan. Jackson löi johdantosinglen ja varasti toisen tukikohdan Calixten kanssa. Calixte lensi oikealle kentälle, ja Jackson merkitsi ylös ja siirtyi kolmanneksi. Williams löi sitten uhrauslennon keskikentälle ja teki Jacksonin kahden erän johtoon 10-8.

Metsin johdolla edelleen kahdella, Tom Windle nousi yhdeksänneksi Syracuselle ja toimitti maalittoman kehyksen ansaitakseen pelastuksen, hänen kauden toisensa.

Mets ja RailRiders palaavat NBT Bank Stadiumille sarjan toiseen otteluun keskiviikkoiltana. Oikeakätinen Akeem Bostick lähtee Syrakusaan Scranton/Wilkes-Barren etelätassua Matt Krookia vastaan. Ensimmäinen esitys on klo 18.35. ja portit aukeavat klo 5.30.