Laskut syöksyvät 17 pisteen johtoon, häviävät 33-30 Vikingsille OT:ssa (täysi kattavuus)

Buffalo Bills kamppaili molemmilla puolilla pallon toisella puoliajalla, kun he veivät 17 pisteen johtoon ja putosivat Minnesota Vikingsille 33-30 jatkoajalla sunnuntai-iltapäivällä Highmark Stadiumilla. Tappion myötä Buffalo putoaa kaudella 6-3 ja putoaa kolmannelle sijalle AFC Eastissa.

Pelinrakentaja Josh Allen keräsi yli 400 jaardia hyökkäysten kokonaismäärästä, mutta löi päätyalueella 45 sekuntia säännöllistä aikaa ja heitti pelin päättyvän punaisen alueen sieppauksen, kun jatkoaikaa oli jäljellä hieman yli minuutti.

Buffalon puolustuksella ei ollut vastausta Vikings-vastaaja Justin Jeffersonille tai juoksija Dalvin Cookille, koska he pelasivat suuren pelin toisensa jälkeen.