LAKERS TOIMII: Skaneateles poikien jalkapallo voitti osavaltion mestaruuden

Koska viime kaudella ei ollut osavaltioturnauksia, Skaneatelesin poikien jalkapallojoukkue joutui odottamaan pidempään kuin useimmat, jotta heillä oli mahdollisuus puolustaa titteliään B-luokassa osavaltiotasolla. Siellä polulla sunnuntaiaamuna oli tuttu vastustaja osavaltiotasolla Section V:n Haverling Ramsissa. Joukkueet olivat selvinneet vuoden 2019 osavaltion välierissä Lakersin tiellä osavaltion mestaruuteen.

Kesti hetken ennen kuin maali alkoi, mutta 25′ kohdalla Sean Kerwick teki pelin ensimmäisen maalin, jolloin Skaneateles johti 1-0. Tilanne pysyi samana toiselle puoliajalle asti, jolloin Haverling teki maalin 10′:n kohdalla. Puolustus osoittautui ylivoimaiseksi, ja kun tilanne oli 1-1 säännön lopussa, jännittävä loppu oli määrä pelata. Lakerin hyökkäävä hyökkäys oli liikkeellä jatkoajalla, kun Owen Cheney liittyi Jack Phillipsiin ja lähetti Skaneateles-uskoisen kiihkeäksi ja teki voittomaalin, kun jatkoaikaa oli jäljellä 13 minuuttia. Skaneatelesin 2-1 voitto varmisti toisen peräkkäisen New Yorkin luokan B kruunun poikien jalkapallossa. Lakers päättää kauden myös voittamattomalla kokonaisennätyksellä 21-0 ja liigapelissä 9-0.