Hobartin jalkapallo kaatuu SUNY Oneontalle 3-1

ONEONTA, NY – Hobart Collegen jalkapallojoukkueen Oneonta voitti 3-1 konferenssin ulkopuolisessa kilpailussa Red Dragon Fieldissä tänä iltapäivänä. Red Dragons teki ensimmäisellä puoliajalla kolme maalia voittaessaan 2022 Mayor's Cupin.

Milton Mancias Magana onnistui voittamaan Oneontalle (4-0-0). Nate Hanna pelasi Red Dragonsin maalissa kaikki 90 minuuttia ja torjui yhden. teki maalin Statemenille (2-1-1). Guillermo Castaneda Chang ja väliaika Hobartin maalissa yhdistäen viisi torjuntaa.

ENSIMMÄINEN PUOLIKAS:

• Hobart sai pelin ensimmäisen mahdollisuuden viidennellä minuutilla vapaapotkun jälkeen. laukaus 19 jaardista ohitti vain vasemman tolpan.
  • 12. minuutilla Joe Holder avasi Red Dragonsin maalin. Hän syöksyi laukauksen kuuden jaardin laatikon sisältä häkin oikeaan yläkulmaan.
  • Statemen näytti tekevän tasoitustilanteen 15. minuutilla, mutta maali heitettiin pois, koska pelaaja oli paitsiossa.
  • Alle minuuttia myöhemmin Magana teki pelin ensimmäisen maalinsa liukuen laukauksen häkin oikealle puolelle.
  • Magana teki pelin toisen maalinsa 28. minuutilla. Hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi, ja hän päätti viikonlopun kolmella maalilla ja syötöllä.

TOINEN PUOLI:

säännellyt forex-välittäjät Yhdysvalloissa
  • Hobart avasi toisen puoliajan painostaen kentän hyökkäävää päätä. melkein onnistui muuttamaan pallon, mutta hänen rangaistusalueen ulkopuolelta lähtevän laukauksensa pysäytti Oneonta-maalivahti.
  • Statemen murtautui läpi 69. minuutilla. Caron keräsi syötteen ja pudotti laukauksen oikean tolpan sisään kauden ensimmäisen maalinsa vuoksi.
  • Caron pysyi vaarallisena kilpailun loppuvaiheessa, mutta hän ei löytänyt aluetta. Hän teki pari laukausta pelin viimeisellä 10 minuutilla, jotka menivät vain ohi vasemman tolpan.

KAIKKI TURNAUKSET TEAM:

• Puolustaja ja keskikenttäpelaaja ansaitsivat paikan vuoden 2022 Mayor’s Cupin All-Tournament Teamiin.
  • Lescher oli avainroolissa Hobartin puolustuksessa viikonloppuna. Sheehan antoi voittomaalin Hartwickia vastaan.

SEURAAVAKSI:
Hobart palaa Cozzens Fieldiin ensi lauantaina, 17. syyskuuta, kun se toivottaa Rochesterin tervetulleeksi Geneveen, N.Y. Konferenssin ulkopuolisen kilpailun on määrä alkaa klo 14.